• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aardappels koken in de magnetron

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Ozlem
Bekeken: 749

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Opgelet trouwens dat je je niet verbrandt aan de stoom. Voeg een klein beetje water toe en eventueel kruiden en een klontje boter.

Leg de vis er bovenop. Tevens is het stomen van aardappelen een veel gezonder bereidingswijze dan bijvoorbeeld het bakken van aardappels. Conclusie: compleet nutteloze investering, dus niet aanschaffen. In vroegen we via een oproep op onze Community  aan consumenten voor welke klusjes ze hun magnetron het meest gebruiken. Gerelateerde artikelen.

Zeeuwtje68 Berichten: Geregistreerd: oke ik ga het zeker snel eens uitvogelen. Haal de aardappels uit de magnetron en giet ze af in een vergiet. Kies je aantal:! Naarmate je langer bezig bent, minder je telkens aardappels koken in de magnetron aantal bijkomende minuten. Was en plaats de aardappelen in de zak en plaats de zak in de magnetron 2. Als je zonder moeite tot in het midden kan prikken, is de aardappel klaar.

Veel plezier met aardappels koken in magnetron. Doe de aardappels in een kom die veilig in de magnetron gedaan kan worden. De gemakkelijkste manier vind ik nog altijd in de microgolf.
 • De gemakkelijkste manier vind ik nog altijd in de microgolf.
 • Thuis aten we elke dag gekookte patatten met één soort groenten en vlees, maar dat at ik dus niet.

Zo zijn je aardappelen veel sneller gaar

Maar nu niet want ik heb net gegeten hihi. Voeg een kwart theelepeltje zout toe. Op veel plaatsen hebben ze wel een microgolf, maar geen kookplaten. Conclusie: compleet nutteloze investering, dus niet aanschaffen. Zeeuwtje68 Berichten: Geregistreerd: oke ik ga het zeker snel eens uitvogelen.

 • Hoe je magnetron schoonmaken? Spuit kookspray bovenop het water of voeg 1 theelepel plantaardige olie toe om te helpen voorkomen dat de aardappels overkoken tijdens het koken.
 • Met onze test zie je in één oogopslag welke magnetrons goed zijn. Sistema Microwave cookware Stomer - Maat L

Blog Kooktips. Share this: Twitter Facebook. Ik dacht dat het kon met iets van 8 min. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Je kan alle soorten aardappels in de openingstijden jumbo beren koken of poffen? En omdat ik te lui was om ze in een kom met water te koken, daarna nog een kleine 2 minuten nagaren.

Magnetronstand Aardappels koken in de magnetron op 9 minuten?

Account Options

Koken en poffen Je kan alle soorten aardappels in de microgolf koken of poffen. Benodigdheden Aardappelen Kom die veilig in de magnetron kan Water Zout   Instructies Was, schil en snijdt drie of vier aardappelen in blokjes van 2 tot 5cm.

Zeeuwtje68 Berichten: Geregistreerd: nee dat woord ken ik niet hoofdvlakke hihi ja zon plaat die warm word we hebben hier nl geen gas keramisch zo heet dat hihi. Sistema Microwave cookware Stomer - Maat L

Je kan de aardappels ook schillen, maar dan kunnen ze niet meer gepoft worden. Haal de aardappels uit de magnetron en giet ze af in een vergiet? Ik dacht dat het kon met iets van 8 min. Aardappels klaarmaken Aardappelen hoef je niet per se te schillen. Aantal reviews: 2.

Sistema Microwave Magnetronbord - Ontluchtingsventiel - 1. Dan hoef je geen stoffen zak uit te wassen. Je reageert onder je Facebook account.

Groenten Groenten die erg geschikt zijn voor in de magnetron zijn: doperwtjes worteltjes bloemkool broccoli sperziebonen peultjes en sugarsnaps Verdeel broccoli en bloemkool in kleine roosjes en snijd worteltjes in stukjes van 1 2 cm voor je ze klaarmaakt.

Zo gebruik je je schurend geluid tijdens sturen veilig, aardappels koken in de magnetron. Microgolfpatatten to the rescue.

Actieve onderwerpen Eigen berichten. Koken en poffen Je kan alle soorten aardappels in de microgolf koken of poffen. Bereiding ca. De magnetron is een synoniem geworden van voedsel snel en makkelijk koken. De beste magnetrons! Je kookt mt deksel idd.

Groente, aardappelen en vis stomen

Zeeuwtje68 Berichten: Geregistreerd: Maar met schil vind ik echt niet te eten hoor hihi en mijn vriend al helemaal niet. Snel groente of aardappelen koken, bijvoorbeeld. Share this: Twitter Facebook.

Sistema Microwave Rijstkoker - Ontluchtingsventiel - 2.

Zeeuwtje68 Berichten: Geregistreerd: Bedankt. En de smaak is duizend keer beter dan die platgekookte misbaksels van weleer. Maar ook pasta en rijst word je beu, dus op een gegeven moment ben ik terug begonnen met regelmatiger aardappels te eten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 14:42 Bernardina:
   Laat bij de vershoudfolie een klein gaatje open, zodat de boel niet ontploft. Het zakje werkt prima De aardappelen worden inderdaad zacht.

  Ten anker

  Vond