• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoekgeschiedenis youtube wissen tv

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Shalina
Bekeken: 155

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tips en waarschuwingen. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg.

We beoordelen hier niet bij TechJunkie. YouTube-geschiedenis verwijderen op een apparaat met Android. Klik onder 'YouTube'-geschiedenis op Activiteit beheren. Wis de grijze X rechts van een afzonderlijke video om die te wissen. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Overige secties weergeven Als je de hele kijkgeschiedenis wilt verwijderen klik je op de knop "Volledige kijkgeschiedenis wissen" bovenaan de pagina.

Start de app van YouTube. Autobedrijf van haren boxmeer en kijkgedrag YouTube niet opslaan Android-app Geef zo in de Android-app van YouTube aan dat u uw zoek- en kijkgedrag niet wilt opslaan.

Je kunt YouTube overal en op elk moment op vrijwel elk apparaat bekijken, zoekgeschiedenis youtube wissen tv.

Gratis Met in-app-aankopen Videospelers en -editors Varieert per apparaat Alle info. Met deze tool is het zo gepiept! Privacyinstellingen beheren Je kijkgeschiedenis bekijken, wissen of onderbreken terwijl je ingelogd bent Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen.

YouTube geschiedenis beheren via website

Je kunt je zoekopdrachten ook wissen in YouTube door het tabblad Zoekgeschiedenis te selecteren en Alle zoekgeschiedenis wissen te selecteren. YouTube laat je niet langer doorspoelen door op de tijdlijn te tikken 0 Apps. Nog geen account? Waren ze al blauw, dan werd het zoek- en kijkgedrag al niet opgeslagen.

Je hebt nu alle ongewenste informatie verwijderd van je YouTube-account, maar je browser onthoudt nog steeds welke video's je hebt bekeken. Dit kan via de YouTube applicatie of via de website.

De YouTube-app gebruiken: Open de app en selecteer het menupictogram met de drie lijnen links bovenaan. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. YouTube-geschiedenis verwijderen op je tv of gameconsole. Het is natuurlijk geen geheim dat Google je volledige YouTube geschiedenis bewaart en gebruikt om aanbevolen video's te tonen, zoekgeschiedenis youtube wissen tv.

Je kunt je hele zoekgeschiedenis wissen, krijgt daar veel handige extra's voor terug. Wie wel inlogt met zijn Google-account, afzonderlijke zoekopdrachten uit zoeksuggesties verwijderen of het bijhouden van je zoekgeschiedenis onderbreken. Op deze manier doe zoekgeschiedenis youtube wissen tv het.

Wis YouTube-geschiedenis van het bureaublad

Linksboven in het venster, naast het logo van YouTube, zie je drie horizontale streepjes een een pijltje. In deze tip leggen we uit hoe je de YouTube Donkere modus kunt activeren in de applicatie of via de YouTube-website. Dit kan via de YouTube applicatie of via de website. Handig Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker.

Probleem melden. In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen. De instructies voor het wissen van je YouTube-geschiedenis van een slimme tv zullen per fabrikant zoekgeschiedenis youtube wissen tv verschillen, maar het proces zou ongeveer hetzelfde moeten zijn als het gebruik van de app om video's af te spelen. Fox terrier te koop gezocht de "Gids".

Klik op Inloggen.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Je kunt vanaf al je apparaten de zoekgeschiedenis van YouTube verwijderen, al is het bij sommige mediastreaming-apparaten makkelijker om gewoon je computer te gebruiken. Om één video tegelijk te verwijderen uit je geschiedenis ga je met je muis over de video, er verschijnen dan drie grijze stippen aan de rechterkant van de video. Klik op Activiteit beheren. Natuurlijk kunt u de instellingen ook in de app van YouTube aanpassen.

Houd rekening met het volgende:.

Wis de gegevens dan en geef aan dat YouTube de info niet mag opslaan. Tik op het Gids-pictogram. Dan verwijdert u via de app de geschiedenis van uw account, zo werkt het 3 Apps eergisteren om uur! Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zoekgeschiedenis youtube wissen tv, ongeacht het apparaat waarop u kijkt! Wis de grijze X rechts van een afzonderlijke video om die te wissen. Recente reviews. Je kunt ook de geschiedenis pauzeren.

WANT Navigation

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Dan verwijdert u via de app de geschiedenis van uw account, ongeacht het apparaat waarop u kijkt. Ga je auto-delete voor YouTube inschakelen?

Je kan auto-delete op dezelfde zoekgeschiedenis youtube wissen tv inschakelen als de web- en app-activiteit en locatiegeschiedenis. Als u YouTube-video's bekijkt en de geschiedenis wilt wissen en alle bewijsmateriaal wilt verwijderen dat aan u ligt. Afzonderlijke zoekopdrachten verwijderen Log in op je account en volg de onderstaande stappen om afzonderlijke zoekopdrachten uit je zoekgeschiedenis te verwijderen: Tik op Zoeken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0