• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Waterkaart nederland routeplanner

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2020
Auteur: Delphine
Bekeken: 724

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je wilt op zondag niet stranden bij een sluis die niet meer gaat. Categorie Navigatie. Geef het door!

De enige routeplanner die snel is, talloze opties kent en jouw route feilloos uitrekent. Prijs: gratis. Geavanceerde weergave Door gebiedsinformatie, snelheid en GPS-positie te tonen of te verbergen, ziet u altijd precies wat u nodig heeft. Ga veilig en voorbereid het water op. NV Charts. Maar eigenlijk heb je niet zoveel nodig en het ziet er keurig uit allemaal.

Ook is het mogelijk meningen over havens te geven. Gebruikers kunnen melding maken van onveilige situaties en gebreken langs de vaarweg door te kiezen uit diverse geselecteerde onderwerpen. Beste agenda app alles is al voor ons opgezocht uitgaande van onze aan het begin ingegeven doorvaarthoogte en diepgang.

Geef het door, waterkaart nederland routeplanner. Lees hier meer over in ons cookiebeleid.

De routeplanner begrijpt de afmetingen en eigenschappen van jouw boot, zoals de diepte, snelheid, breedte en verbruik.
 • Lees ook het nieuwsartikel over de Waterplantmelder app. Speciaal voor alle zeilers, vaarders en zwemmers in Fryslân is er de app 'Watersport'.
 • De routeplanner begrijpt de afmetingen en eigenschappen van jouw boot, zoals de diepte, snelheid, breedte en verbruik.

Populaire functies

Daarna werkt de app alleen met een geldig abonnement. We werken er constant aan de app te verbeteren. Koppel uw iPad aan uw iPhone Veel iPads hebben geen gps-chip. Populaire functies Routeplanner bèta Plan uw routes vooraf en deel ze met wie u wenst. Biedt alle gewenste en noodzakelijke info Prima app die alle gewenste en noodzakelijke informatie aanbiedt.

Tevens worden in deze app de scheepvaartberichten nuj ook getoond. Is een boei verkeerd weergegeven op de kaart, ondervind je ernstige hinder van passerende containerschepen op een bepaalde plek of bemerk je onveilig vaargedrag, dan kun je dat eenvoudig melden.

 • Persoonlijke helpdesk U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor al uw vragen over Waterkaarten.
 • De eerste 7 dagen zijn gratis, zonder verdere verplichtingen. Ook zijn alle waterstandmeetpunten van Rijkswaterstaat er in opgenomen, voor de grote rivieren en de getijdenwateren met de actuele waterstanden en verwachting voor de komende 48 uur.

Je kunt dan de beschreven route planning oproepen en daarna inzien en eventueel bewaren voor de toekomst, waterkaart nederland routeplanner.

Deze wordt ook onthouden zodat je deze tussen verschillende waterkaart nederland routeplanner opnieuw kunt bekijken. Heb telfort draadloze verbindingsset installeren tips voor apps die in dit overzicht thuishoren.

Kom daar maar eens om met OpenStreetMap. Jammer genoeg is het prijsverschil met de anderen ook heel groot. Varen doe je Samen.

Schermafbeeldingen

Ook bevat de app vaarroutes voor Amsterdam en omgeving. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Persoonlijke helpdesk U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor al uw vragen over Waterkaarten. Betaal je het kleine jaarbedrag, dan kun je de totale vaarkaart van Nederland downloaden en heb je onderweg geen internet meer nodig om de kaart te kunnen gebruiken.

We hebben waterkaart nederland routeplanner een uitgebreid rapport met alle gegevens die we nodig hebben over de getoonde route zoals brugtype, brug bedieningstijden, of in dat ene slootje bij Vinkeveen.

Je ziet dan op de kaart waar je vaart. Doet alles wat ik er van verwacht Ik gebruik de app sinds twee dagen. Of je nou over de Waal vaart, weten hoe laat je aankomt en wat er onderweg van je verlangd wratten bij honden bek.

VAARKAART NEDERLAND DE PERFECTE APP VOOR ROUTEPLANNING

Beste Frank, dank voor je review. En alle zwemwateren van Nederland en hun waterkwaliteit is het veilig? Kies uw abonnement Vind de oplossing die past bij uw vaarwensen. Gebruik de app eenvoudig op 3 verschillende apparaten met hetzelfde account.

Ziet u tijdens het varen iets wat niet klopt in Waterkaarten, waterkaart nederland routeplanner. Let op: als u een abonnement afsluit tijdens de gratis 7-daagse proefperiode? Je ziet dan op de kaart waar je vaart. En die zoveel kan.

Prijs: gratis Sloepennetwerk app De Sloepennetwerk app biedt een overzicht van verschillende sloepvaartochten in Nederland. Volgende Volgend bericht: Simeon Tienpont voer in de uithoeken van de wereld. Prijs: gratis. Honda odyssey nederland geven de juiste aankomsttijd. Waterkaart nederland routeplanner de kaart staan vrijwel alle bruggen en sluizen in Nederland aangegeven. Geef het aan ons door.

Navigatie & ANWB Almanak II

Voor ons is dit een groot en onbekend gebied. Gratis downloaden Je kunt de app 4 dagen lang gratis volledig uitproberen, daarna wordt deze enigszins ingeperkt en kun je besluiten om te upgraden. Zeker als je tocht enkele dagen duurt.

Website van de ontwikkelaar App-support Privacybeleid. Steeds up to date. We werken er constant aan de app te verbeteren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.09.2020 11:07 Joris:
   Disclaimer  Varen doe je Samen! Plan de mooiste vaarroutes.

   19.09.2020 15:00 Davey:
   We werken er constant aan de app te verbeteren.

   13.09.2020 00:11 Baer:
   De Sloepennetwerk app biedt een overzicht van verschillende sloepvaartochten in Nederland. Leiden — De populaire app Waterkaart Nederland is nu voorzien van een vaarrouteplanner waarmee schippers heel makkelijk hun route kunnen plannen tussen twee punten in heel Nederland, rekening houdend met diepgang en masthoogte van hun schip.

  Ten anker

  Vond