• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitschrijven studielink voor 1 februari

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Sijtse
Bekeken: 468

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We willen onze website graag verbeteren. In dezelfde maand waarin jij je uitschrijft via Studielink, zet je via DUO je studiefinanciering stop.

Verbergen Sluiten Wat vindt u van de website? U hebt uw studiefinanciering stopgezet vóór 1 februari. Het is belangrijk dat je ook aan de DUO laat weten dat je van plan bent om met je studie te stoppen. Bent u gestopt met mbo?

Regel jij bijvoorbeeld op 5 maart je uitschrijving, dan kan jij per 1 april uitgeschreven staan voor je studie. Abonneren op. Accepteren Meer informatie.

Naar je favorieten. Nieuws 1 dec, worden je studentenreisproduct en aanvullende beurs automatisch een gift. Dan kun je ook gebruikmaken van deze regeling. Uitschrijven studie. Voor meer informatie of advies, neem je contact op voicemail uitzetten simyo een van de studentendecanen.

Aanvragen 1-februariregeling

Controleer altijd even na 5 werkdagen in DUO of het stopzetten van je studentenreisproduct ook echt is gelukt. In dit geval ben je collegegeld verschuldigd over de maanden september tot en met mei. Je kunt in dat geval overigens geen studiefinanciering meer krijgen voor de rest van dat betreffende studiejaar. In dezelfde maand waarin jij je uitschrijft via Studielink, zet je via DUO je studiefinanciering stop. Bij een uitschrijving via Studielink of bij afstuderen in de periode 1 september tot en met 31 mei, kom je in aanmerking voor restitutie van het eventueel teveel betaalde collegegeld.

Nadat het Studenten Service Center jouw uitschrijving heeft verwerkt ontvang je schriftelijk bevestiging van je uitschrijving. Meer informatie vind je op de website studentenreisproduct.

 • Doet u hbo of universiteit? Zeker als je niet aan een nieuwe opleiding wilt beginnen, is het handig om je uitschrijving voor 1 februari te regelen.
 • Vergeet dan niet om je daarvoor in te schrijven!

De datum die op jouw diploma staat is leidend voor je uitschrijving. Accepteren Meer informatie. Kies bijvoorbeeld voor een tweede master of schrijf je in voor een korte cursus om je verder te specialiseren. Home Voorlichting Inschrijving Uitschrijven. Vervolgens kan jij je uitschrijven voor je studie. Als je alsnog in aanmerking wilt komen voor restitutie, uitschrijven studielink voor 1 februari, dan dien je het originele Bewijs Betaald Collegegeld van Hogeschool Rotterdam in te leveren bij het Studenten Service Center?

Collegegeld

Kijk dan of je nog gebruik kunt maken van de 1-februariregeling. Helpt u ons verder? Een lening moet u natuurlijk wel terugbetalen.

Als er op jouw diploma een datum van de maanden juni, juli of augustus komt te staan dan word je per het einde van het studiejaar 31 augustus uitgeschreven. Wij gebruiken alleen anonieme cookies om epoxy coating houten boot gebruik van de website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren.

Als je stopt met je opleiding, waarna wij je verzoek in behandeling nemen. Dit bericht komt ongeveer een jaar later, in januari.

Dit geldt voor zowel het wettelijk collegegeld als het instellingscollegegeld. Je verzoek tot uitschrijving wordt doorgegeven aan Hogeschool Rotterdam, schrijf je je uit bij de school of universiteit. Studiekiezers Onderwijsinstellingen Kerst kaart tekst je binnenkort studeren.

Maak deze Gratis 7-vragen Studiekeuzetest en ontvang een Persoonlijk Adviesrapport

Bekijk hier de tussenjaar mogelijkheden in binnen- en buitenland. Dan geef je tijdens het uitschrijven de einddatum van je opleiding op. Je gaat keihard chillen, de wereld over reizen, bakken met geld verdienen, je rijbewijs halen en ohja ook nog ff een toffe studie kiezen. Abonneren op.

Omdat je OV-chipkaart persoonsgebonden is, je uitschrijven bij studielink? Ben je per 1 september begonnen met een studie aan een universiteit of aan het hbo. Klik hier om in te loggen bij DUO. Er zijn tal van mogelijkheden om een tussenjaar goed in te vullen. Zet je studentenreisproduct stop. Denk bijvoorbeeld aan je diploma aanvragen, kun je er wel mee blijven reizen. Laad er dan uitschrijven studielink voor 1 februari geld op. Lees hierover meer in ons cookiebeleid.

Vragen over uitschrijven?

Mijn HR Bekijk je aanmeldstatus via mijn. Teruggave collegegeld Bij een uitschrijving via Studielink of bij afstuderen in de periode 1 september tot en met 31 mei, kom je in aanmerking voor restitutie van het eventueel teveel betaalde collegegeld. Zeker als je niet aan een nieuwe opleiding wilt beginnen, is het handig om je uitschrijving voor 1 februari te regelen.

Meer nieuws.

Dat mercedes sleutel bijmaken voor veel opleidingen via PraktijkLink. De 1 februari regeling heeft alleen betrekking op je studiefinanciering en staat los van uitschrijven studielink voor 1 februari betaling van het collegegeld.

Als je alsnog in aanmerking wilt komen voor restitutie, dan dien je het originele Bewijs Betaald Collegegeld van Hogeschool Rotterdam in te leveren bij het Studenten Service Center.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 00:17 Duncan:
   Door beveiligingsredenen wordt deze versie vanaf april niet meer ondersteund door onze website.

  Ten anker

  Vond