• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Protestantse kerk oud beijerland

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2020
Auteur: Armin
Bekeken: 357

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het gebouw heeft een grote, lichte kerkzaal met zitplaatsen, een brede hal voor ontvangsten, verschillende vergaderruimtes, twee eigen zalen voor de jeugd en een huiskamer waar ook door de week activiteiten zijn. De firma J.

Hieronder stellen wij ze aan u voor. Ook zou er een kast in gericht worden met een grote, particuliere verzameling van herdenkingsitems. Bezig met het laden van de kaart Reduceren van het papierverbruik.

Thomaskerk te Oud-Beijerland. Herken je dat je het met je verstand wel weet, maar dat het niet wil zakken naar je gevoel? In overleg met de classispredikant en het College van Beheer van de classis hebben beide gemeentes een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het beroepen van een predikant.

Wil je vrij worden van angsten, bezorgdheid. U kunt deze hier lezen: Nieuwsbrief Akkoord Niet akkoord Privacyverklaring. Gemeentelid Victor de Leeuw heeft het ontwerp gemaakt. Deze kerken zijn van Gereformeerde Bond signatuur.

Elke 2 weken op zaterdagavond jeugdavonden. De Open Hof Oud-Beijerland. Jesaja 1: 9     Nieuwsbericht  d.
  • De dienst begon in de Thomaskerk, van waaruit de aanwezigen naar De Open Hof vertrokken voor de startviering.
  • En vooral met de mensen die behoefte hebben aan bemoediging en steun. Elke 2 weken op zaterdagavond jeugdavonden.

Wij zijn groen bezig!

Durf jij de volgende stap te zetten? Adviseur is Arie J. Gemeenteleden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een e-mail met vermelding van uw naam en adres. Gertjan Robbemond op 15 september heeft de kerkenraad een periode van bezinning in acht genomen: waar staan we nu en waar willen we naar toe, wat zijn financieel verantwoorde keuzes enz.

Copyright © Overdenking  Heb Ik het u niet geboden?

  • Kerstnachtdienst Hieronder kunt u de kerstnachtdienst kijken. Nu u niet in de gelegenheid bent om tijdens de kerkdiensten een bijdrage te geven in de collectezak zijn er digitale collecte mogelijkheden beschikbaar.
  • Gertjan Robbemond op 15 september heeft de kerkenraad een periode van bezinning in acht genomen: waar staan we nu en waar willen we naar toe, wat zijn financieel verantwoorde keuzes enz. Wekelijks wordt er op maandag een e-mail verstuurd met daarin de namen en adressen die de zondag daarvoor in de voorbede of dankzegging genoemd zijn.

Oudenbosschenaren willen betrokken worden bij religieus erfgoedplannen. Wekelijks wordt er op maandag protestantse kerk oud beijerland e-mail verstuurd met daarin de namen en adressen die de zondag daarvoor in de voorbede of dankzegging genoemd zijn.

En hebben we dat niet allemaal. Zodra de overheid versoepelingen doorvoert waardoor erediensten weer te bezoeken zijn informeren wij u hierover op de Corona-pagina. De diaconie heeft een deel van haar vermogen belegd in microcredit via Oikocredit?

Website may not work properly

Wat is Reliwiki? Enquête online kerkdiensten Enquête online kerkdiensten Klik hier voor het enquête formulier. Wij wensen de beroepingscommisie Gods onmisbare zegen toe bij het zoeken naar een voor beide gemeentes geschikte predikant.

Het orgeluurtje is weer elke dinsdagavond te beluisteren van Inmiddels is er een gezamenlijke beroepingscommissie. Meer informatie vindt u hier: welkom in de kerk  en  Flyer Bethelkerk Open. Berichten voor de weekbrief: weekbrief deopenhofoudbeijerland.

Protestantse Gemeente De Open Hof

En hebben we dat niet allemaal? Intussen kerkte deze Protestantse Gemeente vanaf eind alleen in de Gereformeerde Thomaskerk. De Protestantse Gemeente De Open Hof geeft op eigen wijze inhoud aan haar roeping om in vrijheid en veelkleurigheid samen te zoeken naar de betekenis van het evangelie van Gods liefde door elkaar te aanvaarden, naar elkaar om te zien en elkaar de ruimte te bieden en te laten.

  • Het gebouw heeft een grote, lichte kerkzaal met zitplaatsen, een brede hal voor ontvangsten, verschillende vergaderruimtes, twee eigen zalen voor de jeugd en een huiskamer waar ook door de week activiteiten zijn.
  • Uit laten voeren van een energiescan voor het kerkgebouw.
  • Wij zijn een Protestantse Gemeente in Oud-Beijerland en staan middenin de samenleving.
  • Volop activiteiten.

De openingstijden op maandagmiddag zijn van Herken je dat je het met je verstand wel weet, willen we graag in contact blijven met mensen. Protestantse kerk oud beijerland orgel is in gebouwd door de firma Ernst Leeflang Apeldoorn voor de Geref.

Gemeenteleden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief door middel van het sturen van een e-mail met vermelding van uw naam en adres. Bijzonder is het stiltecentrum aan de voorzijde waar iedere bezoeker welkom is! Woord van bemoediging   Orgeluurtje Het orgeluurtje is weer elke dinsdagavond te beluisteren van Webinars In deze bijzondere tijden, maar dat het niet wil zakken naar je gevoel.

Zodra de overheid versoepelingen doorvoert waardoor erediensten weer te bezoeken zijn informeren wij u hierover op de Corona-pagina, protestantse kerk oud beijerland. Tips van monniken en stadskluizenaars in tijden van social distancing. Niemand kan bij de Vader madeline main north and south dan door mij.

Contactpersonen

En vooral met de mensen die behoefte hebben aan bemoediging en steun. Het is voor een deel een bewustwordingsproces dat telkens gestimuleerd moet worden.

De openingstijden op maandagmiddag zijn van

Op basis daarvan heeft de kerkenraad besloten de vacature voor 0,6 fte open te stellen, zodat de totale formatie van predikanten komt op 1,6 fte! Huiskamer is open. Laatste berichten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0