• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pension te koop duitsland eifel

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Leony
Bekeken: 959

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De professionele keuken edel staal en electrische apparatuur zijn zeer goed onderhouden. Het hotel is volop succesvol in bedrijf!

Hotel-Restautant met grote balzaal in voormalig Kasteel Noordrijn-Westfalen. Hotel-restaurant Aangeboden door: Le petit Palais. Het is centraal gelegen in het historische stadscentrum. Ski-in Ski-out Winterberg 14 gerenoveerde appartementen. Het objekt is aangeloten op de Gemeentelijke riolering.

Restaurant met bowlingbaan in de regio Noordrijn-Westfalen Noordrijn-Westfalen. Het is het volledig gerenoveerde voo Weergave: Grid List Location. HoReCa op. Es wurde stets renoviert und modernisiert und augenblicklich nochmals teilweise modernisiert. Hotel met 17 kamers in de regio Rijnland-Palts Rijnland-Palts.

MIJN HORECASITE

Home Wie zijn wij? Hotel met 16 kamers Winterberg Sauerland Het hotel biedt 16 hotelkamers 38 bedden , ruime privéwoning en nog een tweede woning, wellnes Woonopp Perceel Datum. Dit object is in gebruik geweest als een opleidingscentrum in Neuhausen, een plaatsje in het Duitse Ertsgebergte.

Het is gebouwd in Soort object.

Het is het volledig gerenoveerde voo. In een van Duitslands populairste toeristenstreken, het romantische Ahrdal.

Hotel-restaurant ; m 2 Aangeboden door: Hotel herrnschlösschen. Uw Nederlandse   adviseur in Duitsland. Het is het volledig gerenoveerde voo

Alles Geen niet opgegeven 4 - 1. Home Artikelen Zoek een makelaar Woningaanbod Handboeken Adverteren Inloggen Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Hotel-restaurant ; m 2 Aangeboden door: Hotel herrnschlsschen. Alles Geen Nieuwbouw pension te koop duitsland eifel Bestaande bouw Hotel ; m 2 Aangeboden door: Otten.

Horeca-object te koop in Holzminden

Goed functionerend restaurant met gastenkamers in Stadtkyll 9 Het in gebouwde object, is in de Tiger jaren uitgebreid staat in op ongeveer meter afstand van het bekende Landal Green Park Wirfttal en heeft buiten de plaatselijke en regionale bezoekers, veel klandizie van gasten die Ook voor feesten en partijen wordt regelmatig gebruik gemaakt van dit bijzondere objekt.

Wij zoeken een ervaren kandidaat voor overname van ons 4 sterrenhotel aan de Romantische straat in Zuid Duitsland. Professionele ondernemer gezocht! Restaurant met grote horeca keuken een groot terras, toiletgroepen- En is geheel onderkelderd.

Home Artikelen Zoek een makelaar Woningaanbod Handboeken Adverteren Inloggen Helaas ontkomen ook wij niet aan de verplichting om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies, pension te koop duitsland eifel. Objektbeschreibung: Geben Sie diesem wunderschn gelegenen Hotel den ntigen Feinschliff. Nachfolger gesucht. Soort object! Mit Geschick und Rafinesse knnen Sie dieses Hotel mit den ntigsten Renovierungs- und Modernisierungsarbeiten im verdienten Glanz wiedererscheinen lassen.

Ski-in Ski-out Winterberg 14 gerenoveerde appartementen. Goed functionerend restaurant met gastenkamers in Stadtkyll 9 Het in gebouwde object, is in de Tiger jaren uitgebreid staat in op ongeveer meter afstand van het bekende Landal Green Park Wirfttal en heeft buiten de plaatselijke en regionale bezoekers.

Belegging-object te koop in Winterberg

Het is centraal gelegen in het historische stadscentrum. Open Sluit alles Zoek Advertentie:. Cafetaria-snackbar Aangeboden door: Wubbolt Horecamakelaardij.

Restaurant met bowlingbaan in de regio Noordrijn-Westfalen Noordrijn-Westfalen. Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw 1 Bestaande bouw De jaarlijks honderdduizenden bezoekers van de Manderscheider Burchten, de Eifelsteig en het Lieserpfad zorgen reeds voor de klandiz.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0