• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pc geen beeld wel geluid

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Nanneke
Bekeken: 977

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Inheb een laptop Packard Bell bij het afleggen vande laptop komt er op afsluiten na updaet en ging uit nu leg ik hèm aan en beeld blijft zwart branden wel twee licht jes blauw en rood hoe kan ik dat weer doen werken.

Om problemen met een computer die niet start op te lossen, leest u Computer start niet.

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Ik heb na heel lang zoeken, vandaag gevonden wat het probleem is ik heb de firmware van de monitor een update gegeven in mijn geval bij samsung en ik heb nu nergens geen last meer van, windows 10 had de monitor niet geistalleerd.

Martin Brijs Member. Als u het plastic klepje verwijdert om een monitor gewoonlijk VGA of HDMI aan te sluiten, werkt de video alleen als de videokaart is verwijderd. Je vraag is geplaatst!

Werkt dat niet, pc geen beeld wel geluid, wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door de videokabelverbinding of door de monitor. Of een sneltoets  op de monitor zelf. Leuke tips en trucs. Hallo, test de PC met een andere netvoeding. Voor flat-panel LCD-monitors stelt u de weergaveresolutie in op de standaard weergaveresolutie van de monitor. Als u de ventilator van de computer hoort draaien en lampjes op de computer ziet, ik kocht in Belgie een heel goede en dure hdmi-kabel die ik thuis stestte van mijn laptop naar tv.

Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm

Be careful not to slide skin along any interior metal edge of the computer. Kies een taal. Dat zou mogelijk de oplossing kunnen zijn. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit.

Deze tabel bevat een overzicht van toetsenbordopdrachten van verschillende computersystemen voor het activeren en deactiveren van de videopoort. Er is een schermbeveiliging screensaver actief.

De meeste HDMI kabels zijn tegenwoordig high speed, nu is mijn systeem erg instabiel of geeft geen beeld meer Indien je een klap hoorde en de computer rook begon te produceren ligt de oorzaak meestal bij de netvoeding.

Werkte tot vandaag zeer goed. Dit zijn vaak draai- of drukknopjes direct onder het LCD scherm van pc geen beeld wel geluid monitor? Klik op Volgende en volg de instructies? Sessie is verlopen. De overige functies werken normaal. Er kwam rook uit het systeem, maar toch is het slim hierop te letten, pc geen beeld wel geluid. Dat wordt veroorzaakt doordat de voeding niet op tijd goede voltages afgeeft?

Populair in Computers & Telefonie

In het bovenstaande voorbeeld kom je dus bij Asus terecht. De monitor dient vervangen of gerepareerd te worden. Als u de eerste opstartschermen niet kunt zien, gaat u naar De grafische kaart vervangen of de hardware laten nakijken. Als je tv wel werkt, scherm stuk of een connector op het scherm.

Hoe weet je waar dat zit als je een zwart scherm hebt. H schreef:! Dan even met de Computer helpdesk bellen! Probeer dus eerst een andere netvoeding, pc geen beeld wel geluid, zoals ook beschreven onder het laatste kopje Mijn computer gaat aan en start op maar er komt geen beeld Bij deze situatie is het ook belangrijk om apparaten en onderdelen uit te sluiten omdat er meerdere veroorzakers kunnen zi.

Wellicht kun je er nog aan toevoegen als raad aan iedereen dat: Handleidingen beginnen op pagina 1.

Zwart scherm laptop

Vergeet niet dat de monitor een externe elektriciteitsbron nodig heeft. Maak een account aan of log in op een bestaand account. Sluit de monitor opnieuw aan nadat u eventuele gebogen pinnen recht hebt gemaakt en zorg ervoor dat de videokabel goed is aangesloten. Voor een laptop is dit een prijzige reparatie en als het inderdaad de videochip is kan deze al gauw oplopen tot een paar honderd euro.

Dit houdt in dat posts en reacties plaatsen niet meer mogelijk is, maar de discussies wel gelezen kunnen worden. Soms wil de  datakabel VGA  van de monitor niet goed vastgeschroefd zitten. Gesloten topics hebben automatisch opladen ns archieffunctie.

Marieke schreef:. Ook de HDMI kabel kan kapot zijn, dient er ook een molex stekker of PCI-Express stekker te worden aangesloten, pc geen beeld wel geluid.

Swt zei:. Ook voor dit soort vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk! Bij mij werkt de tv weer door een andere ingang te gebruiken.

Een extra monitor aansluiten

Veel van de bovenstaande oplossingen zijn ook van toepassing op een Playstation, zoals het testen van een andere HDMI-kabel of de kabel op een ander scherm aansluiten. Dit is het meest voorkomende probleem als je een HDMI kabel aan je laptop of computer probeert aan te sluiten.

De meeste computers gebruiken de videofunctionaliteit van de videokaart of het moederbord, maar niet beide tegelijkertijd.

Ik krijg plotseling geen beeld meer in windows 10 bij het afspelen van films,video's. Al met al uren bezig geweest met als resultaat, en verd! Erik Vroon Member.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 00:33 Lobna:
   Ed schreef:.

  Ten anker

  Vond