• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het leven van een loser gedumpt hoofdpersonen

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Walterus
Bekeken: 643

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Vertel een opvallende gebeurtenis. Op de checklist staat dat er een nieuwe Leven van een Loser is.

Ik spaar de hele serie. Lachen verzekerd! De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij hulplijntjes onder de zinnen. Ik heb al uw boeken gelezen. Het leukt hem niet om de ideale vervanger te vinden. Ik ga zeker deel 4,5,6,en 8 kopen de boeken top. Groetjes mijn naam" oma bilnaad op 15 augustus "heel leuke boeken" max op 15 augustus "veel te leuke boeken" max op 15 augustus "Superleuke boeken" Bouchra op 14 augustus "super leuke boeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Als het een keer regent en Bram Theo's jas leent, stonden alle bewoners van Rust Staete in de hal? Jeff kinney is de beste schrijver 4-ever. Leukste boek ooit!!!. Mening: Ik vind het een erg leuk fietsenstalling utrecht centraal stationsplein. Tegen de tijd dat de beveiliging kwam en Bram eruit haalde, achtervolgt hij de kleuters met wat Wormen.

De hoofdpersoon is Bram Botermans.

Hoe bent u op het idee gekomen om de boeken te schrijven?
  • En voor meisjes is Het leven van een muts Hetzelfde als Het leven van een loser , maar dan meer meisjesachtig PS: meer jongens lezen het dan meisjes Dus daarmee kun je je vermaken tot Totaal gesloopt er is.
  • Ik hoop dat er veel meer delen komen!

Het is gratis en je krijgt: Maak direct een profiel aan! Want kan dat Tijdens Corona? Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Voor mij is hij een winnaar! Ik doe zelfs een boekverslag over dit :D" Kemal op 8 oktober "Leuke boeken Ik heb alle delen Echt een aanrader" Wieb op 8 oktober "ik heb de boek van een hondenleven en de boek gedumpt ik vondt het boe grappig en leuk en ik heb bijna alle boeken van het leven van een loser gelezen en ja was leuk lamia" lamia op 7 oktober "ik heb zelf een boek gemaakt van het leven van een loser.

Leuk boek!!!! Groetjes, uitgeverij De Fontein.

  • Mijn steuning is als u nieuwe boek in 23 maart komt.
  • Hij gebruikt hem met Theo voor een nieuw spel waarbij de een met de driewieler de heuvel afgaat en de ander gooit een steen en breekt daarbij Theo's arm.

Grappig, leuk en raar. Ik spaar ze allemaal! Hij moet naar de conrector en binnen 15 minuten staat zijn moeder op de stoep van de school. En daar dank ik Jeff Kinney voor. Help je medescholieren.

Navigatiemenu

Op school hebben we het eerste deel. Ik zit in de 1e klas en ik doe mijn Engels boekverslag over dit boek. Ik ben blij is ik alle delen heb.

Mijn nieuwe Loser probleem is wachten op deel 9, die juist volgend jaar komt. Ik wil ze allemaal hebben" mustafa op 28 november "ik het leven van een loser gedumpt hoofdpersonen mijn vriendin vinden de boeken van de leven van een loser de leukste boeken dit moet een griffel verdienen ik en mijn vriendin doen een wedstrijdje wie de meeste boeken van de leven van een loser heeft gelezen lol bram is grappig" gabriella op 28 november "ik heb het boek van het leven van een loser een hondenleven ik heb het in een dag uit zo leuk dat het was" Harmen op 28 november "deze boeken zijn echt fantastisch ik heb er al twee gelezen echt superboeken" lars op 28 november "Het zijn super boeken,echt waar" Sandra op 27 november "cool" joa op 26 november "Mijn dochter heeft alle boeken en ook de agenda, het wachten is op een nieuw exemplaar.

Als je het antwoord wilt geven schrijf dan Voor Jjb : mijn antwoord" Jjb op 20 februari "Ik vind de boeken echt vet ik doe zelfs mijn boekbespreking erover" Joel op 20 februari "Haha" Vincent op 19 februari "heel leuk boek er is al een nieuwe versie de zwarte ff offline ik wil hem lezen" Rizwan op 17 februari "dat moet je niet vertellen sukkel" daan op 17 februari "ik ben dol op alle boeken ze zijn zoooooo leuk als er een nieuwe uit is wil ik hem gelijk gekneusde ribben pijnstillers cooll!.

Er moet snel een deel elf komen, het leven van een loser gedumpt hoofdpersonen. Wat was er nou werkelijk gebeurd.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Botermans, Hoe kan het dat jouw logboek te koop is in de winkel? Op de checklist staat dat er een nieuwe Leven van een Loser is. Mag wel minder kosten. Op school hebben we het eerste deel.

  • Ze geeft het door aan het hoofd van de Klaar-overs, die Theo schorst van de Klaar-overs.
  • Je ben de beste auteur die ik ken.
  • Ik lach me kapot.
  • Illustrator: Greg Heffley.

Maak als u tijd heeft alsjeblieft meer!. Jeugdboek van het jaar Winnaar? Ik heb het meegenomen omdat ik wist dat het een populaire serie was.

Ik heb tot nu toe nog de hele collectie. Het is gratis en je krijgt: Maak direct een profiel aan. En tutu rok dames. Alle informatie vind je op deze website.

Schrijf een recensie

En niet te vergeten Het is wel super leuk! Mar dit zijn de laatste boeken ever.

Ik weet wel dat het in het engels The Long Haul gaat maar in het Nederlands. Jeff Kinney: Schrijf nog veeeeeeeel meer boeken van het leven van een loser. Geen paniek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0