• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht verjaardag oma 80 jaar

Gegevens
Gemaakt door: 08.11.2020
Auteur: Maika
Bekeken: 850

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Uitnodigingskaart 80 jaar verjaardag Teksten voor uitnodigingskaarten verjaardag 80 jaar: Het is snel gegaan en bijna niet te geloven. Tachtig is prachtig!

We hebben enorm gelachen en af en toe ook een traantje gelaten door de grappige, mooie en ontroerende […] Lees verder Een man wordt mooier met de leeftijd, zegt men vaak.

Champagne en taart a volonte De conditie is nog altijd OK Daarom vandaag eens lekker vieren En morgen een aspirientje versieren Gelukkige Verjaardag! Lekker taart eten, stapels cadeaus, een huis vol visite, mooie slingers en ballonnen en bergen post Home Verjaardagskaarten Leuke teksten. Jan 80 jaar.

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Gedichtjes Verjaardag Je bent super-geweldig-leuk. Op mijn vierde feestje mag jij komen. We hebben enorm gelachen en af en toe gedicht verjaardag oma 80 jaar een traantje gelaten door de grappige, mooie en ontroerende […] Lees verder We feesten door zolang het kan. Dank je wel en ik hoop dat er in de toekomst nog veel […] Lees verder Veertig jaar is al een heel eind in 't leven Je hebt je medemens al heel wat gegeven Weet dat ik heel laptop scherm zwart wit aan jou denk Ik kom morgen op bezoek met een geschenk.

Proost Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag!
 • Thema's Spreuken Spreuken tegeltjes Spreuk 80 jaar. Laat dit dan hieronder weten.
 • Open het pakje dan pas, dan voelt het net als toen je jarig was!

Voorbeelden van wensen voor een de verjaardag van een 80-jarige:

Een klapsigaar voor jou omdat je 80 jaar bent. Teksten voor op uitnodigingskaarten 80e verjaardag Gelukkig zijn er verder ook nog veel grappige, originele en leuke teksten die op de uitnodigingskaarten gezet kunnen worden en zullen wij hieronder de leukste verjaardag teksten voor op uitnodigingskaartjes even op een rijtje zetten voor u.

Vul deze dan hieronder in. Het liefst met meer dan één liednummer. Daarom voor jou een goed idee: neem dit cadeau naar morgen mee.

In combinatie met de muziek waarop de liednummers worden gezongen waant men zich even terug in het verleden. Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen. Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven. Jarig zijn duurt maar een dag maar weet je wat ik me bedacht. Je bent 1 jaar jonger Dan gedicht verjaardag oma 80 jaar volgend jaar Met je verjaardag zult zijn.

We hebben genoten.

Verjaardagswensen 80 jaar:

Voordat je gaat, mag ik je e-mailadres noteren? De door jouw gemaakte tekst was hilarisch en pakkend! Wees vrolijk en gelukkig, gezellig en blij.

En ik stuur je dat alles met deze kaart, omdat jij vandaag verjaart. Vandaag is het jouw dag Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag. Je wordt elk jaar iets groter, sterker nog: je groeit iedere dag. Verjaardagswensen voor de jarige? Of je nu op zoek bent naar een grappige tekst voor een verjaardag van een man of vrouw tweede horizon box aansluiten je zoekt een mooie verjaardagswens voor je vader of moeder, gedicht verjaardag oma 80 jaar.

Advertentie

Je wordt elk jaar iets groter, sterker nog: je groeit iedere dag! Hoera, er is iemand jarig! Vandaag is het voor jou een speciale dag.

En denk ook eens aan het plezier van samen lekker eten. Maar een keer in 't jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Cees 80 jaar. Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach. Mathieu 80 jaar. Elk jaar word je een jaartje ouder en dat kun je vieren met een groot feest. Bijna iedereen vindt het leuk om gefeliciteerd te worden met gedicht verjaardag oma 80 jaar of haar verjaardag.

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen. Heerlijk feesten Laat je zorgen voor morgen, waarop je heerlijk feesten mag.

80 jaar verjaardagswensen – breng het met humor

Kaartje2go krijgt een 9. Een bloemengroet Een bloemengroet op deze dag en al wat je maar wensen mag! Met ijsjes, spelletjes en taart, het wordt net zo vrolijk als deze kaart! Ouderen hechten nog veel waarde aan een verjaardagskaartje met een mooie tekst of wens daarin geschreven.

Er was eens een kleine toverfee die altijd leuke dingen deed Als je jarig bent komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen mag je misschien een wensje doen Het duurt nog even, voordat je komen mag onderaan de kaart staat op welke dag, gedicht verjaardag oma 80 jaar.

De website van Zingend Telegram maakt gebruik van cookies. En volgend jaar zul je nog groter zijn?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.11.2020 12:55 Boukje:
   Zoek een leeftijd.

   15.11.2020 23:59 Agnieszka:
   Een geweldige verjaardag gewenst! Deze felicitatie is niet zomaar, Een grijs haartje hier een rimpel daar!

   18.11.2020 01:22 Lamia:
   Je kunt dan ook de verjaardagswensen maken voor de leeftijd van: 81 jaar 82 jaar 83 jaar 84 jaar 85 jaar Etc. Deze ode aan een 80 jarige zorgt voor een onvergetelijk hoogtepunt op het feest Je zet je 80 jarige vader of moeder op een mooie en grappige manier in het zonnetje Na afloop van de act zit de stemming er meteen in en hebben de gasten een leuk gespreksonderwerp Je slaat 2 vliegen in 1 klap: behalve een uniek gezongen cadeau heb je meteen een humoristische voordracht op het feest.

  Ten anker

  Vond