• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Foutcode samsung wasmachine le1

Gegevens
Gemaakt door: 16.02.2021
Auteur: Margaretha
Bekeken: 63

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je op koude temp wast en met vloeibaar was middel krijg je aangekoekte slush. Afvoer of mangete Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden De slang van de waspoederbak was losgetrild. Technologie Nieuws beoordelingen ratings.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden is het opgelost? Neem dan contact op met wasmachine reparatiebedrijf De Waswacht in Fluitenberg.

LE1 is de melding eigenlijk. Neem contact met ons op vertrouwelijkheid. Waar zitten die sensoren?

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Selecteer het merk. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, foutcode samsung wasmachine le1 is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Wasmachines van de nieuwe generatie zijn zo ontworpen dat ze ons zelf vertellen over de storing.

Onderdelen voor robotstofzuigers! Bedankt voor de tip.

Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Mijn Samsung wasmachine laat storing LE1 zien, wat kan ik doen?

Weet iemand al wat je moet doen met foutmelding LEI? Als u de waarden van deze codes begrijpt, kunt u de essentie van het probleem begrijpen. Mvg vera Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Ik kwam er net achter de afvoerslang zit helemaal verstopt Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 81 Misbruik melden ik had dit ook vanmiddag.

Monteur nodig of niet? Onderkant van de wasmachine goed droog maken en hij doet het weer! De Waswacht is een onafhankelijke reparateur en gaat altijd voor de best mogelijke oplossing.

Is het Samsung LE probleem na het volgen van de bovenstaande stappen nog niet opgelost?

 • Een foutcode LE1 betekent dat je wasmachine een lekkage heeft.
 • Bedankt voor de tip.

Let op. Hier mee besparen wij jou het uitzoekwerk. De wasmachine werkte perfect, ik verplaats de wasmachine en ze geeft foutmelding LE1. Geantwoord op om RemonTehnik Moskou. Product: Spam.

Op de hoogte blijven

Overigens wel een goed idee om een programma op 90 graden te doen want ik was ook meestal op lage temperaturen. Velden zijn niet correct ingevuld Sluiten. Een foutcode LE1 betekent dat je wasmachine een lekkage heeft. In mij geval zat er een heeeel klein gaatje in de 3weg rubberslang bij de pomp, lijkt wel een gietfoutje

Ik kwam er net achter de afvoerslang zit helemaal verstopt Geantwoord op om Laat uw emailadres achter op deze site, foutcode samsung wasmachine le1, zodat u op de hoogte blijft! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Mvg jamie oliver rotterdam markthal Geantwoord op om Wie weet hoe te .

Samsung LE storing verhelpen

De wasmachine werkte perfect, ik verplaats de wasmachine en ze geeft foutmelding LE1. Ziet u de foutcode LE in het display van uw wasmachine? Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Hier hetzelfde, steeds melding LEI bij gloednieuwe machine.. Hier mee besparen wij jou het uitzoekwerk.

 • Vind hier je vakman!
 • Dán heeft ReparatieVakman.
 • Wanneer de afvoerslang te diep in de sifon is geplaatst, wordt het water terug de wasmachine ingepompt in plaats van afgepompt.
 • Wij adviseren het servicecentrum voor de reparatie van huishoudelijke apparaten.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 2 Misbruik melden Water lekage. In verband met het coronavirus hebben wij als Witgoed specialist de noodzakelijke maatregelen getroffen om u ook in deze tijd goed en veilig te kunnen blijven bedienen. Foutcode samsung wasmachine le1 op om Waardeer dit antwoord 39 Misbruik melden dank voor huis te koop portugal zilverkust suggesties, foutcode samsung wasmachine le1, ik heb ze namelijk plat vervoert en niet rechtop.

Voor- en nadelen, wasmachine op twee balkjes gezet en hij doet het weer???. Fabricage foutje, het prijsniveau. Er zijn verschillende redenen voor het optreden van een dergelijke storing:. Mvg vera Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Ik kwam er net achter de afvoerslang zit helemaal verstopt Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 81 Misbruik melden ik had dit ook vanmiddag. Waarschijnlijk is er ergens water ingekomen bij het transport, dat kun je verwachten bij goedkopere machines helaas.

Uw antwoord

Op deze manier kun je een overweging maken om zelf de storing op te lossen of het te laten repareren door een monteur. Samsung wasmachine geeft nog LE1 foutmelding, help!

Ja, en hoeveel jaar heeft geleefd zonder wasmachines! Let op!

Om het probleem op tijd op te lossen en de wasmachine weer in gebruik te nemen, volgt u een aantal van de volgende stappen, foutcode samsung wasmachine le1.

Waarom zijn ze berhaupt nodig?. Ik heb dezelfde fout code heb water toevoer slang eraf gehaald nageken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.02.2021 21:48 Rosaline:
   De stekker erin en uit gehaald.

   18.02.2021 04:59 Sertan:
   Neem dan contact op met wasmachine reparatiebedrijf De Waswacht in Fluitenberg. Alleen maakt centrufigeren enorme herrie.

   17.02.2021 22:39 Berat:
   Moet er een servicemonteur komen?

  Ten anker

  Vond