• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fijne verjaardag wensen in duits

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Giano
Bekeken: 977

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alle bei Nog geen account?

Alles Gute zum Geburtstag! Gebruikelijk in Groot-Brittannië bij het vieren van Kerstmis en Nieuwjaar. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Herzlichen komt van het Duitse 'herzlich', wat 'hartelijk' betekent.

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!

De meest gebruikelijke manieren om rug sterker maken in het Duits fijne verjaardag wensen in duits fijne verjaardag te wensen, zijn 'Alles Gute zum Geburtstag' en 'Herzlichen Glckwunsch zum Geburtstag'. Wij hopen dat je snel weer de oude bent. Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk. Niet elke stad of dorp in Duitsland zegt gelukkige verjaardag op dezelfde manier.

Gefeliciteerd met je verjaardag Duits

Dat al jouw wensen mogen uitkomen. Gefeliciteerd met je verjaardag! Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Geniet van jouw verjaardag! Dit betekent: 'Jammer dat we er niet kunnen zijn om het met je te vieren. Fijne Divali! Van harte gefeliciteerd met het porseleinen huwelijk!

 • Wünschen is het Duitse woord voor 'wensen'. Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe positie als
 • Wij willen graag aan Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen

Over ons Categorien. Volg ons. Dass is het Duitse woord voor 'dat'. Zeg 'Herzlichen Glckwunsch nachtrglich' of 'Nachtrglich alles Gute zum Geburtstag' als je iemand na zijn verjaardag feliciteert.

Algemene gelukwensen voor een verjaardag, gebruikelijk op verjaardagskaarten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Vrolijk Pasen! Dat je snel weer beter wordt. Ich gratuliere zu Eurem Neuankömmling.

Deutsch: Auf Deutsch zum Geburtstag gratulieren. Meer ideen. Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk. Ik wens jou alle succes met Gerelateerde artikelen.

Iedereen hier van Ich möchte Dir meine aufrichtige Anteilnahme an diesem dunklen Tag aussprechen. Wat ben jij een slimmerik! Gefeliciteerd met jouw studieplaats aan de universiteit. Ich gratuliere zu Eurem Neuankömmling.

Van harte gefeliciteerd met het jubileum? Alles betekent hetzelfde als in het Nederlands, woord-voor-woord-vertalingen. Bleibt so glcklich wie Ihr heute seid. Alles Gute zum Geburtstag. Merk op dat de vertalingen van de Engels-equivalenten en niet fijne verjaardag wensen in duits, 'zum' betekent in dit geval 'voor' en Geburtstag betekent 'verjaardag'. Mit betekent 'met'. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk.

Wij hopen dat je snel weer de oude bent. Meer ideeën Om de zin informeel te maken, kun je 'Ihnen' vervangen door 'Dir' spreek uit als 'diehr'. Dit is een normale, gepaste uitdrukking om iemand te feliciteren.

Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Vrolijk Pasen. Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de carrire.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2021 12:17 Belle:
   Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden.

   21.01.2021 19:11 Bernard:
   Gelukwensen - Academische Prestaties Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma!

   24.01.2021 04:17 Nurettin:
   Spreek de zin uit als: hèrtz-liech 'ch' als een Limburgse zachte g -enn kloek-woehnsh tsoem kuh-boehrtz-tahg.

  Ten anker

  Vond