• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bassie en adriaan griekse les tekst

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Jojanneke
Bekeken: 174

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Portugal, maar volgens mij waren er nog meer. Toen ik vorig jaar in Kreta was, werd dat direct mijn lievelingseten

De rest is ook zeer leuk, maar spijtig dat ze allemaal net hetzelfde qua melodie hebben. In Griekenland is ook erg leuk, maar ik houd niet zo veel van de Europa liedjes. Klik hier voor een fragment. Posted April 28, Het verhaal van de serie kwam pas na thuiskomst op papier.

Italiaanse les, pagotaki dat is ijs Kotopoello is een kippetje, staan erop. Existing user. Patataki is een patat. De muziekarrangementen werden in deze uitzendingen gecomponeerd door arrangeur Aad Klaris en er werden verschillende nummers gebruikt als achtergrondmuziek van artiesten zoals Clannad en Jean-Michel Jarre.

Vraag maar aan Dj Koelkast.

Navigatiemenu

In Griekenland wordt anders gesproken dan bij ons in Nederland De zon is in het grieks iljos, Paralia is het strand. Dimitrios Xanopolos. Ik vind de oude series het minste, maar un dos tres vind ik een topnummer. De boeven luisteren Bassie en Adriaan af en bespieden hen, waardoor ze ook achter de geheimzinnige steen komen. Maar dan praat ik wel over raar maar waar de Bert Smorenburg versie!! Aan de tekst wél.

 • Recomendar Twitter. Report post.
 • Editar playlist.

Als ik alleen uit de liedjes uit de Geheimzinnige opdr gever mocht kiezen zou ik kiesen voor Spaans of Italiaans, erg leuke muziek. Playlists Artistas lbumes Notificaciones Amigos pendientes. Tijdens een duik in zee bij een rondleiding op Kreta, vindt Bassie een steen met geheimzinnige tekens. In Griekenland is eigenlijk geen taalliedje. Uitgebracht als dubbelbox.

Recommended Posts

Uncle Ar. Share this post Link to post Share on other sites. Posted September 3,

Posted August 24, mia toerta is een taart Patataki is een patatje, denk. Filletto is een. Sign In Sign Up. Hmmmmmmmmm dat is echt superlekker.

Bassie & Adriaan Lyrics

Maar enkelen van die les liedjes zijn ook aardig. Hmmmmmmmmm dat is echt superlekker! Italiaanse Les.

Ik las niet goed. Ik vind 'In Griekenland' totaal anders dan de overige taalliedjes, Uitgebracht als dubbelbox. Posted July 9, maar wl de beste. Editar playlist. Ze willen uitrusten van het 'boevenvangen' in Nederland. De plaaggeest Het geheim van de sleutel De diamant De huilende professor Leren en lachen met Bassie en Adriaan .

Bassie & Adriaan Portugese les LYRICS

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zo vanzelfsprekend vind ik het niet, ik vind het namelijk een vrij saai nummer. Posted August 25, De huwelijksreis van Aad en Ina van Toor vond in september plaats op Kreta.

Toen ik vorig jaar in Kreta was, werd dat direct mijn lievelingseten Posted May 2. Direct-naar-dvd :.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 08:41 Lone:
   Playlists relacionadas. Zo vanzelfsprekend vind ik het niet, ik vind het namelijk een vrij saai nummer.

   20.01.2021 14:52 Abdelaziz:
   Ook de wandelstok van de Baron is hier voor het laatst te zien.

  Ten anker

  Vond