• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

5 euro itunes paypal

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Isadora
Bekeken: 60

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor elke gelegenheid hebben wij een passende cadeaupapier template die je kan individualiseren met een persoonlijk bericht. De maximale tekenlimiet is Als u de stappen hierboven hebt gevolgd maar niet hebt kunnen achterhalen waarom er kosten in rekening zijn gebracht, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Veelgestelde vragen over Apple tegoed Waarvoor kan ik het iTunes tegoed gebruiken? Lees hoe u Apple Pay configureert. Direct geleverd. Rwanda De meeste creditcards en betaalkaarten   Sao Tomé en Principe De meeste creditcards en betaalkaarten   Senegal De meeste creditcards en betaalkaarten   Seychellen De meeste creditcards en betaalkaarten   Sierra Leone De meeste creditcards en betaalkaarten   Zuid-Afrika De meeste creditcards en betaalkaarten Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders Apple ID-saldo afkomstig van cadeaubonnen of eigen stortingen Tanzania De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van  eigen stortingen   Tunesië De meeste creditcards en betaalkaarten   Oeganda De meeste creditcards en betaalkaarten   Zambia De meeste creditcards en betaalkaarten   Zimbabwe De meeste creditcards en betaalkaarten.

U kunt ook de aankoopgeschiedenis controleren  van alle Apple ID's waarvoor uw betaalmethode wordt gebruikt. Je app store opwaarderen doe je via: appstore. Zo ben je niet gebonden aan een vervaldatum.

Bekijk eens de veelgestelde vragen. De maximale tekenlimiet is. De beschikbaarheid van de Stores kan per land of regio verschillen. Apple giftcards zijn onbeperkt geldig, maar mocht je onverwacht toch tegen iets aanlopen bij het verzilveren van je code, 5 euro itunes paypal. Mogelijk wordt u gevraagd uw account te verifiren bij de verstrekker van de betaalmethode.

Komt het bedrag u niet bekend voor?
 • Zo kun je meteen na je aankoop het saldo van je Apple account opwaarderen - 24 uur per dag, 7 dagen per week, waar je ook bent! Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.
 • Hut 24 september.

Voordelen Beltegoed.nl

Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen. Bij Beltegoed. Veelgestelde vragen over Apple tegoed Waarvoor kan ik het iTunes tegoed gebruiken? Voor TrueMoney moet u het mobiele telefoonnummer opgeven dat aan uw TrueMoney-account is gekoppeld.

Lees hoe u Apple Pay configureert. Als u, nadat u hebt ingelogd, geen lijst van aankopen ziet, voert u deze stappen uit om al uw aankopen te zien. Na afloop van de vooruitbetaalde periode wordt het abonnement automatisch verlengd.

 • Algerije De meeste creditcards en betaalkaarten   Angola De meeste creditcards en betaalkaarten   Benin De meeste creditcards en betaalkaarten   Botswana De meeste creditcards en betaalkaarten   Burkina Faso De meeste creditcards en betaalkaarten   Kameroen De meeste creditcards en betaalkaarten   Kaapverdië De meeste creditcards en betaalkaarten   Tsjaad De meeste creditcards en betaalkaarten   Democratische Republiek Congo De meeste creditcards en betaalkaarten   Republiek Congo De meeste creditcards en betaalkaarten   Ivoorkust De meeste creditcards en betaalkaarten   Eswatini De meeste creditcards en betaalkaarten   Gabon De meeste creditcards en betaalkaarten   Gambia De meeste creditcards en betaalkaarten. Een leuke uitbreiding voor muziekliefhebbers is een Spotify Card om keuzevrijheid te geven tussen Apple Music en Spotify.
 • Ander land kiezen.

Zo kun je meteen na je aankoop het saldo van je Apple account opwaarderen - 24 uur per dag, 5 euro itunes paypal, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden, waar je ook bent. Heb je hulp nodig. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze. 5 euro itunes paypal het bedrag u niet bekend voor.

Zo ben je niet gebonden vaporub onder voeten een vervaldatum. De beschikbaarheid van de Stores kan per land of regio verschillen.

Waardeer je iTunes tegoed veilig op met een gift card

Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën voor deze doeleinden. Je kunt het eventueel uitprinten of digitaal doorsturen. Als u geen verbinding kunt maken met een betaalservice bijvoorbeeld PayPal of Alipay , logt u eerst in op de website van de service en controleert u of de factuurgegevens correct zijn. Deze betaalmethode kan niet worden gebruikt voor 'Delen met gezin'.

Na afloop van de vooruitbetaalde periode wordt 5 euro itunes paypal abonnement automatisch verlengd. Lees meer  over facturering en aankopen in Europa. Ben jij er klaar voor. Wijzelf en onze partners maken gebruik van technologien als cookies om u de beste online ervaring te bieden door content te personaliseren, het websiteverkeer te analyseren en advertenties af te stemmen op uw interesses.

Ga naar  reportaproblem.

App Store & iTunes kaart kopen

Een leuke uitbreiding voor muziekliefhebbers is een Spotify Card om keuzevrijheid te geven tussen Apple Music en Spotify. Een Apple cadeaubon is perfect voor jong en oud Alle fans en gebruikers van Apple worden zeker blij als je hen Apple tegoed cadeau geeft. Nagaan of de in rekening gebrachte kosten betrekking hadden op een abonnement dat is verlengd Kijk naar de lijst van al uw aankopen en zoek naar abonnementen die automatisch zijn verlengd.

U bent verantwoordelijk voor eventuele transactiekosten die door uw aanbieder in rekening worden gebracht. De beschikbaarheid van de Stores kan per land of regio verschillen.

Montserrat De meeste creditcards en betaalkaarten   Nicaragua De meeste creditcards en betaalkaarten   Panama De meeste creditcards en betaalkaarten   Paraguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Peru De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Saint Kitts en Nevis De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Lucia De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Vincent en de Grenadines De meeste creditcards en betaalkaarten   Suriname De meeste creditcards en betaalkaarten   Trinidad en Tobago De meeste creditcards en betaalkaarten   Turks- en Caicoseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten 5 euro itunes paypal Uruguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Venezuela De meeste creditcards en betaalkaarten.

Koop je favoriete apps, wat je zoekt, helpt onze klantenservice je graag verder, 5 euro itunes paypal. Zo kun heb je namlijk altijd genoeg tegoed om in-app aankopen te doen. Anguilla De meeste creditcards en betaalkaarten   Antigua en 5 euro itunes paypal De meeste creditcards en betaalkaarten   Argentini De meeste creditcards en betaalkaarten   Bahama's De meeste creditcards en betaalkaarten   Barbados De meeste creditcards en betaalkaarten   Belize De meeste creditcards en betaalkaarten   Bermuda De meeste creditcards en betaalkaarten   Bolivia De meeste creditcards en betaalkaarten   Brazili De meeste creditcards Apple ID-saldo afkomstig van  cadeaubonnen   Britse Maagdeneilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Kaaimaneilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Chili De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen Facturering via mobiele telefoon via ondersteunde aanbieders.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites bellen en internet buitenland telfort derden. Veelgestelde vragen over Apple tegoed Waarvoor kan ik het iTunes tegoed gebruiken. Je App Store opwaarderen was nog nooit zo makkelijk. Publicatiedatum:   14 augustus Zodat je zeker vindt, muziek en nog veel meer, 5 euro itunes paypal.

Kijk bij uw land of regio welke betaalmethoden beschikbaar zijn

Verhoog je Apple saldo daarna in een handomdraai met je iTunes kaart. Ga naar  reportaproblem. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën voor deze doeleinden. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Apple is niet aansprakelijk 5 euro itunes paypal verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Als u vragen hebt over transactiekosten, neemt u contact op met de uitgever van uw kaart. Uiteraard alleen als je op alle apparaten van hetzelfde ID gebruik maakt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 04:13 Fabiano:
   Als u een andere Apple ID op een ander apparaat gebruikt, kunt u ook dat apparaat gebruiken om de lijst van aankopen te raadplegen die u met die Apple ID hebt gedaan.

   12.03.2021 21:36 Yuna:
   Samen met je code ontvang je ook de inwisselinstructies. In sommige gevallen moet u contact opnemen met uw bank of financiële instelling om internationale of online aankopen te autoriseren.

   04.03.2021 14:07 Roy:
   Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple. Koop je favoriete apps, games, muziek en nog veel meer.

  Ten anker

  Vond