• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Youtube film in powerpoint 2007

Gegevens
Gemaakt door: 08.11.2020
Auteur: Dorith
Bekeken: 71

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je vraag is geplaatst! Uw cursor verandert nu in een kruisje.

Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierin staat ook altijd de term URL met daaronder een uniek webadres. De video wordt automatisch gestart. Ook dan werkt het weer net even anders. Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Wanneer erop wordt geklikt De video wordt alleen gestart als erop is geklikt.

Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen.

Wilt u een PowerPoint-presentatie geven en daarin gebruik maken van een YouTube-fragment. Controleer vervolgens of het tabblad Developer is aangevinkt. Dit lijkt ingewikkelder dan het is. Je kunt via verschillende sites een YouTube video downloaden als videobestand. Er schuilen allerlei knoppen achter die u straks nodig hebt! Je vraag is geplaatst!

 • Code plakken Keer terug naar Powerpoint en klik met de rechtermuisknop op het kader met het kruis waarin uw videofragment moet komen.
 • Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Hier kunt u zien of ze als koppeling zijn toegevoegd of zijn ingesloten.

Welke versie van Microsoft Office voor Mac gebruikt u? Eventueel kunt u ook nog andere parameters aanpassen. Om te zorgen dat we Computertotaal. Als er geen andere animatiestappen zijn vóór de video op de dia, wordt de video meteen gestart. Klik op het tabblad Invoegen op de pijl onder Video en klik vervolgens op Video op mijn pc.

Dit werkt op een vergelijkbare manier in PowerPoint Een video automatisch of bij klikken afspelen In de diavoorstelling take ten veghel programma standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde. Klik in het vak Video invoegen op het bestand waarnaar u een koppeling wilt invoegen, klik youtube film in powerpoint 2007 de pijl-omlaag naast de knop Invoegen en klik op Koppeling naar bestand.

Nieuwere versies Laat het weten in de comments! Maar je kunt ook met de spatiebalk of pijltjes toetsen door de presentatie navigeren.

Evi-maquoi

Gebruikersnaam: E-mail:. Zie Uw PowerPoint-presentaties toegankelijk maken voor meer informatie. U keert nu terug naar het hoofdscherm van PowerPoint Hartelijk dank voor uw feedback!

Maak een account aan of log in op een bestaand account. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Dit is het standaardgedrag, zoals hierboven is beschreven! Plaats indien nodig een vinkje door het tabblad aan te klikken en klik op de OK -knop, youtube film in powerpoint 2007.

Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Dit lijkt ingewikkelder dan het is!

1. Developer Tab

Akkoord en door naar Computertotaal. Dit is hoe het werkt:. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Media op de pijl onder Video. Klik op Invoegen.

Je hebt namelijk helemaal youtube film in powerpoint 2007 link van de video nodig, youtube film in powerpoint 2007. Developer Tab Open uw internetbrowser en surf naar de YouTube-pagina waarop het filmpje staat dat u graag wilt gebruiken in uw presentatie. U kunt het filmpje downloaden en converteren, maar dat is behoorlijk wat werk.

Sluit het venster met de knop met het rode kruisje in de rechterbovenhoek en druk op F5 om de diavoorstelling te starten. Ondersteunde video-indelingen Voor PowerPoint en nieuwere versies is het raadzaam dat u MP4-bestanden gebruikt die zijn gecodeerd met H. Het embedden van een YouTube video in je presentatie kan verschillen per PowerPoint versie?

Ondersteuning voor Office is beindigd op seats sofas hoekbank oktober Voer een upgrade uit naar Microsoft om vanaf elk apparaat te werken en blijf ondersteuning ontvangen!

Video afspelen

Een video automatisch of bij klikken afspelen In de diavoorstelling wordt standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde. Maak dan gebruik van een betaald account. Selecteer een filmbestand en klik op Invoegen.

Om hierin een YouTube-filmpje in PowerPoint te kunnen implementeren, moet u allereerst het zogenoemde Developer -tabblad zichtbaar maken. Dan wordt de video direct afgespeeld wanneer je bij de slide bent aangekomen tijdens je presentatie.

Gebruik je een Windows computer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.11.2020 06:31 Jorinda:
   Als er geen andere animatiestappen zijn vóór de video op de dia, wordt de video meteen gestart. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

   11.11.2020 22:07 Janske:
   Hoe kunnen we het nog beter doen? Blijf een stap voor met Microsoft

  Ten anker

  Vond