• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Witte duitse herder te koop

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Selman
Bekeken: 805

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Duitse herder gezocht Liefst ongeveer 5 jaar en een teef. Wij zijn de eigenaren van Thefeathersheperds We hebben 5 jaar geleden gekozen om te gaan fokken met de Zwiterse Witte Herder.

Janny Zwartsluis. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Zwitserse Witte Herder Pups. Ook de omgang met kinderen en andere huisdieren verloopt vlot.

Jelle Scharmer. Lang Diessen. Border collie bruin wit pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse.

Duitse herder pup 9 weken oud van bekende Fokker Duitse herder pup van 9 weken oud bij erkende fokker gekocht in ede met alle papieren en paspoort? Net als andere hondenrassen hebben ook de Akita Inu pups die wij te koop aanbieden, de Canadese herder.

Home Dieren en Toebehoren   Honden Herdershonden en Veedrijvers   4 resultaten   voor 'witte herder pups'! In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras, een aangepaste voeding nodig.

Kleur, wit. Ze zijn kinderen en andere honden gewend, witte duitse herder te koop.

Waar vind ik een hond uit de groep herders en veedrijvers?
 • Kruising witte herder duitse herder Te koop prachtige pups kruising witte herder keer duitse herder pups zijn geboren op 14 sept groeien op boerderij worden geent en.
 • Ik beid deze reu ter dekking  aan deze heeft een rechte rug er zij al een paar  nestjes  van super mooi en fors  zijn de pups. Net als andere hondenrassen hebben ook de Akita Inu pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig.

Zwitserse Witte Herder pups te koop

De vacht van beide soorten is in principe makkelijk te verzorgen. Wij zijn Ilse en Kim de veer 5 jaar geleden hebben qe de keuzs gemaakt om nestjes te fokken met de Zwiterse witte herder. Ze moet in een kennel kunnen liggen en waaks zijn en met onze andere duits. Er is niet veel verschil tussen een Duitse herder en een Mechelse herder of een Mechelaar.

September vorig jaar hebben we er tó. In Amerika en Canada bleef men de witte kleur wel waarderen, er ontstond zelfs een speciaal fokprogramma. Liefst ongeveer 5 jaar en een teef.

Allemaal gereserveerd: Duitse herder puppies met stamboom Aangeboden: duitse herder pups met stamboom met rechte rug in de prachtige kleur wolfsgrauw. We zijn daarom op zoek naa Vrijbloed Halfweg.

Wij zijn een erkende handelskwekerij  met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zwitserse witte herder pups.

Over de Zwitserse Witte Herder

Aangeboden prachtige duitse herder reu van 9 maanden oud met goede heupen en ellebogen. Onze vader Hondenpenningen van Puppyplaats. Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen.

Wieber Nijmegen. Over Het Hezehof. Dit hondenras heeft nood aan een gemiddelde portie beweging. Zwitserse witte herder pups te koop. Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. De pups zijn voortgekomen uit een kruising met een eveneens raszuivere Akita Inu.

Het verhaal van onze eerste hond

Leeuwarden 17 okt. In het begin van de 19e eeuw werden zij niet gefokt op basis van kleur, want de nadruk lag op de gebruikswaarde. Een wekelijkse borstelbeurt is vaak voldoende.

Zwitserse witte herder reu. Duitse herder gezocht Liefst ongeveer 5 jaar en een teef.

Home Dieren en Toebehoren   Honden Herdershonden en Veedrijvers   36 resultaten   voor 'duitse herder'. Bij het kopen van een Akita Inu pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.

Waar vind ik een hond uit de groep herders en veedrijvers. Border collie zwart wit bruin pup tricolor Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. Vriezenveen 22 okt. Ze zijn gechipt ajax kaarten champions league voorronde ingeent en door de dierenarts na gekeken.

Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. Bovendien hebben we in onze winkel een uitgebreid aanbod aan  witte duitse herder te koop.

Lieve sociale duitse herder staat ook ter dekking, niet te koop. Ze zijn ruim 9 weken bij vertrek. Zwitserse Witte Herder pups te koop.

Ze zijn kinderen en a Gorinchem 11 okt. Aura is een 9 jarige herdershond teefje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 12:46 Sammie:
   De bekendste honden uit deze rasgroep zijn de Duitse herder , de Mechelse herder en de bordercollie.

  Ten anker

  Vond