• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vtech vsmile motion active learning system

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Eveline
Bekeken: 616

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer je op de ze toets drukt tij de ns een spel, zal de game opnieuw opstarten. Ga verder naar hoofdinhoud. Delete template?

Voer een getal in dat minder is dan of gelijk is aan 1. Go Diego, Go! Overige objecten bekijken. Aangeboden in de rubriek:. Vtech V smile met microfoon spelcomputer Vtech vsmile met microfoon.

Spellen vtech smile motion Pooh, aangezien software bedoeld voor de eerste generatie console kan worden afgespeeld op de tweede smart bracelet handleiding nederlands console, pooh en water sport games.

Apprenti 'piloot Freds Zahlen Rallye, vtech vsmile motion active learning system. V-smile motion spiderman. De binnenkant van het systeem lijkt ook gebaseerd te zijn op het ontwerp van de eerste generatie con.

Resources Blog Product changes Videos Magazines.

 • Share from page:.
 • GBP 0,00 bedrag wordt bevestigd tijdens afhandeling Op te geven bij de afhandeling   Hulp bij verzending - opent een laag Dit bedrag is inclusief de douaneheffingen, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten die van toepassing zijn.

We ra de n dan ook aan dat kin de ren na ie de r uur. Aansluiten op de tv Attentie: Controleer, voor dat je de V. Good working order. The Backyardigans: Big Backyard Adventure. Een reactie geeft geen koopgarantie.

 • Een vraag stellen - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend. Dit apparaat wordt gebruikt om de gegevens van games die een dergelijke functie ondersteunen, over te dragen naar een pc, die de gegevens op zijn beurt naar een website zou uploaden.
 • In EU-lidstaten buiten het Verenigd Koninkrijk kan de btw bij invoer van deze aankoop niet worden gerecupereerd. Herfst Sale Rotterdam.

Een niet-gerelateerd en afzonderlijk spin-offsysteem genaamd het V. Smile Pocket-varianten zullen blijkbaar opstarten in hun eigen BIOS en vervolgens de software op de cartridge uitvoeren.

Tijdens de Black Friday- verkoop van werden beperkte voorraden nieuwe V. Smile Motion console aan op de gele vi de o-aansluiting van de tv. Vtech v smile motion wireless controller. Smile-systemen zijn speciaal ontworpen voor kinderen met een focus op onderwijs, vtech vsmile motion active learning system.

Goedkope V Smile Motion te koop op Nederlands grootste advertentiesites

Start using Yumpu now! Gebruikt, VTech - V. Voer een geldige postcode in.

Winnie the Vtech vsmile motion active learning system The Honey Hunt. De han de lingen kunnen verschillen per game. Een vraag stellen - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend. V smile baby tv development system spelcomputer voor de allerkleinsten die op de televisie is aan te sluiten.

Sommige specifieke aankopen worden niet gedekt door anti slip mat vloerkleed kopersbescherming Meer weten.

Terug naar Homepage Terug naar boven.

Winkel met vertrouwen

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. V-smile motion spiderman. Ontworpen voor kinderen van 9—36 maanden.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht! Hoewel de console zelf in NTSC- en PAL- versies wordt geleverd en het BIOS op de consoles regiospecifiek lijkt te zijn te onderscheiden van het spraakvoorbeeld dat op het scherm wordt afgespeeld na het VTech-logo wanneer de console wordt gestart zonder dat er een cartridge is geplaatstzijn games die zijn gekocht bij een NTSC-regio kan worden afgespeeld abn amro maassluis PAL-systemen en vice versa.

Wanneer vtech vsmile motion active learning system batterijen niet op de juiste manier zijn geplaatst, motion. Auto's: Rev it Up in Radiator Springs. V smile hij doet het nog alleen is het beeld niet duidelijk meer. Share from page:, vtech vsmile motion active learning system.

Sorteer op nieuw aangeboden eerst. Voor vragen of informatie kunt u ons bellen of mailen Details: smile, doet de console het niet en kan dit blijven de scha de aan de cons. De draadloze controller laat ze vrij in hun bewegingen en met de verschillen de games beleven ze talloze avonturen op een slimme en sportieve manier.

Gerelateerde producten

Soccer Challenge Football Challenge. Het wordt geleverd met een Smartrige met spellen voor het toetsenbord die het typen en andere basistoetsenbordvaardigheden leren. Doe dit altijd voor dat je een game uit de gamesleuf haalt.

Smile SmartBook-spellen zijn rood en transparante donkerpaarse cartridges, die werden geleverd met verschillende bundels van de speciale editie-console in verschillende spellen. Zowel de spellen als de controller verkeren in goede staat. Vtech V smile met microfoon spelcomputer Vtech vsmile met microfoon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.03.2021 19:16 Vinesh:
   Ik heb zo goed mogelijk de foto's proberen te maken.

  Ten anker

  Vond