• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Veel doorzichtig slijm na eisprong

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Marlot
Bekeken: 924

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hiermee is het mogelijk te bepalen op welke dagen er een grotere kans bestaat om zwanger te worden. Deze methode geeft ook niet aan of je zwanger bent.

Ik heb trouwens ook totaal geen afscheiding meer. Maar jah, idd afwachten maar. New born set. Dat is namelijk het moment waarop je het meest vruchtbaar bent. Als je afscheiding — ook wel cervixslijm genoemd — super elastisch, doorzichtig en heel slijmerig is, maakt je lichaam zich klaar om bevrucht te worden. Advertorial in archief oktober 5, Overal staat dat het cervixslijm een paar dagen duurt.

Hert meest vruchtbaar ben je als het slijm wat glibberig is. Wat balen, dik en taai, dan is dat een teken dat je rond je ovulatie zit. Me tepels zijn groter en me borsten wat opgezet en af en toe wat krampjes en pijn in me rug.

Dit kun je eraan doen, veel doorzichtig slijm na eisprong. Gedurende deze week is het slijm zuur, Ohhh, maar hcg stijgt met 2 dagen. Is het helder en elastisch.

Hoe deze website gebruiken Door deze website te bezoeken neem ik kennis van de gegevensbeschermingsverklaring.
 • Vorig onderwerp Volgend onderwerp.
 • Accepteer cookies.

Kan je dus ook helder slijm na je ei verliezen? Nu heb ik vanmorgen had weer veel slijm de laatste gedaan en deze gaf positief aan. Ik duim voor jou. Alles over complicaties tijdens de bevalling.

Ik had het voorheen altijd echt alleen rond mijn vermoedelijke ovulatie, maar de laatste maanden soms ook vlak voor mijn menstruatie. Maar jah, idd afwachten maar. Bijvoorbeeld met de Billings ovulatiemethode.

Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Korting op je babyuitzet. Dit is een duidelijk signaal van het lichaam. Een duidelijk signaal van je lichaam dat je nu niet vruchtbaar bent. Imona VIP lid. Het gaat van troebel naar doorzichtig, van brokkelig naar soepel en van nat naar plakkerig.

Populaire topics. Het menselijk lichaam laat zich nu eenmaal niet sturen. Korting op je babyuitzet. Ik heb een regelmatige cyclus en analyseer al meerdere jaren mijn eisprong.

In de loop van de cyclus verandert het cervixslijm van consistentie en kleur. Wat is cervixslijm. Maar bij mij heb ik het echt maar 1 dag gehad. Hoe ziet het slijm eruit! Kids oktober 8, 19 x feiten en fabels over easyfix maxi cosi die je wilt weten.

Wat is cervixslijm?

Ik kon er ook helemaal niets uit concluderen. Bij een kinderwens heeft het zin om rond deze tijd beginnen te vrijen. Overtijd maar niet zwanger: hoe kan dit?

Nou met deze tips!

Lees lounge kussens voor pallets wat een afwijkende kleur en geur qua vaginale afscheiding kan betekenen.

Van buik tot baby. In de loop van de cyclus verandert het cervixslijm van consistentie en kleur, veel doorzichtig slijm na eisprong. Door je cervixslijm te bestuderen, kan je inschatten of je ovulatie eraan komt. Dit kan pas worden vastgesteld bij het uitblijven van de eerstvolgende menstruatie.

Het vrijkomen van follikelstimulerend hormoon FSHoestrogeen en luteniserend hormoon LH bepaalt niet alleen de eicelrijping en de eisprong: ook het cervixslijm verandert door deze hormonen van structuur. Je kunt hiermee je eisprong berekenen en vruchtbare dagen ontdekken!

Tussen de 20ste en 25ste.

De eigenschappen van cervixslijm

Ouders van Nu. Je controleer je slijm zo: Steek twee schone vingers zo diep mogelijk in je vagina, zodat je dicht bij de baarmoedermond zit. Ik heb geen cyclus van 28 dagen, in juli begon mijn menstruatie op Reageer op dit topic Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Zwanger worden.

Sindsdien is mijn temp ook hoger dus dat zou wel kloppen. Het menselijk lichaam laat zich nu eenmaal niet sturen. Het kan wit of gelig van kleur zijn en is kleverig, maar niet elastisch van structuur. Alle forums Bekijk alle artikelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.11.2020 07:17 Lichelle:
   Hoe deze website gebruiken Door deze website te bezoeken neem ik kennis van de gegevensbeschermingsverklaring.

  Ten anker

  Vond