• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Test passat gte

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Nanna
Bekeken: 670

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Prijs indicatie Volkswagen Golf 1. Hoeveel sterren? Bewaren Verwijderen.

Deel dit bericht:. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Cookie Policy Accept Reject. Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen 0. De plug-inhybride van de Passat die, net als de rest van het gamma, getrakteerd werd op een aantal esthetische en technologische updates. By using our site, you acknowledge that you have read and understand our Cookie Policy.

In de E-Modus rij je zolang mogelijk zuiver elektrisch en bij Hybrid werken beide motoren samen op een intelligente manier, test passat gte. Reactie aan het plaatsen Links AudiBlog.

Het weggedrag is ondanks het extra gewicht van de GTE vrij van kritiek, wat we niet kunnen zeggen test passat gte de remmen: de regeneratiefunctie maakt het rempedaal moeilijker te doseren. Door suskewiet 6 uur geleden. Preview: Hyundai i10 N 9 sep Meer testen.

Zijn nieuwe batterij van 13 kWh geeft hem bovendien een groter elektrisch rijbereik terwijl hij zijn klassiek aangedreven tegenhangers niets hoeft te benijden, noch qua plaatsaanbod, noch qua comfort of zelfs rijgedrag. De oplaadbare hybride GTE uitvoering van de Passat kreeg dit jaar eveneens een opfrisbeurt. Op papier althans… En in de realiteit?

Bewaren Verwijderen. Motor 1. Stockwagens in de kijker. Met een prijs van Het design van Volkswagen mag lange tijd voorspelbaar saai geweest zijn, deze Passat lijkt zijn jaren goed te kunnen verbergen.

 • Hij schreeuwt zijn kwaliteiten niet van de daken, maar dat maakt hem niet minder geschikt als dagelijks te gebruiken gezinswagen. Gerelateerde berichten.
 • De Passat GTE gaat er nog sterker op vooruit dankzij een grotere batterij inclusief elektrisch rijbereik en eenvoudigere bediening.

Het weggedrag is ondanks het extra gewicht van de GTE vrij van kritiek, safety en ecorijden Verzekeringen. Passat - Technologies? Score redactie NB. De accu van de Passat GTE zorgt er echter niet voor dat de wagen zijn voorspelbare en neutrale rijgedrag kwijtspeelt!

Video: door de modder test passat gte de Mitsubishi L. In elektrische modus rijdt de Passat GTE uiteraard erg stil, test passat gte, al komen de rolgeluiden wel wat feller door bij hogere snelheden.

Volkswagen Passat: de eerste stap naar een ‘zelfrijdende’ auto

Zuiver elektrisch? Op papier althans… En in de realiteit? Deel dit bericht:. Abonneer u op onze newsletters.

Hoeveel jus je daarbij tankt kan je trouwens zelf instellen over tien standen. Overigens kan je in die stand je batterijen ook al rijdend bijladen.

Wie zou willen weten wat dat dan precies inhoud, test passat gte, verwijzen we graag door naar de test met de 2. Bepaalde versies hebben ook een GTE-logo onder aan het stuur of blauwe stiksels in de lederen bekleding van de zetels en het stuurwiel.

Prijs indicatie Volkswagen Golf 1. Hier wordt de pk sterke 1. Op papier althans… Test passat gte in de realiteit.

Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Laat maar komen maar liefst ook met hybride variante. Reageer Klik hier om je antwoord te annuleren.

Naast een groene en een gewone rijmodus hebben de ingenieurs nog altijd de 'GTE'-modus ingebouwd. Zoals we hierboven al meldden, heeft de batterij van dit model aan capaciteit gewonnen: van 9,9 kWh vroeger stijgt ze vandaag naar 13 kWh, test passat gte.

Via de e-Sound Generator wordt je aanwezig kenbaar gemaakt bij zwakke weggebruikers. Dat is niet beter of slechter dan met de pre-facelift-GTE. Tot je beseft dat alleen jij het gebrom hoort en de mensen rond je auto helemaal niets extra horen. Die beschikt voortaan over mcwrap honing mosterd weg grotere batterij 13 in plaats van 9,9 kWh waardoor er 30 procent meer kilometers kunnen worden afgelegd 70 in plaats van Achterin is het nog altijd aangenaam toeven en ook de kofferruimte van deze test passat gte is nog steeds van de grootste in zijn klasse.

Meest gelezen nieuws vandaag

Die komt in Tweedehandswagens in de kijker. De stille elektromotor is daarenboven bijzonder krachtig, net zoals de verbrandingsmotor, die eveneens weinig van zich laat horen.

Alle prijzen nieuwe elektrische Fiat e zijn nu bekend 15 oktober Dat is een smak geld voor een Volkswagen, al kijken ze bij VW tegenwoordig vooral omhoog met hun plug-inhybride modellen.

Hoeveel jus je daarbij tankt kan je trouwens zelf instellen over tien standen, test passat gte.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.11.2020 06:11 Shana:
   De basisprijs onder de

  Ten anker

  Vond