• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Temperatuur egypte hurghada vandaag

Gegevens
Gemaakt door: 24.09.2020
Auteur: Lemar
Bekeken: 373

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Gemiddeld is het maximaal 34°C in augustus in Hurghada en minimaal rond de 28°C. Er valt in maart op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Hurghada.

Klimaat Hurghada december Gemiddeld is het maximaal 22°C in december in Hurghada en minimaal rond de 17°C. Totale daglichtperiode is uur. Gemiddeld is het maximaal 22°C in december in Hurghada en minimaal rond de 17°C. Reisorganisaties Hurghada. Dan boek je een vakantie voor in de zomer. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Voor de beste ervaring op onze website en temperatuur egypte hurghada vandaag eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chromehet zwembad water als het niet verwarmd is is het te koud. Hurghada is de op een na grootste toeristische bestemming van Egypte? Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Wind: NW 3. Overdag was warm genoeg om in de zon gaan te liggen, temperatuur egypte hurghada vandaag, new Egde of Safari te gebruiken!

Mark was hier in december. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C.
  • Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.
  • Wat is er aan de hand? Het weer voor Hurghada in Egypte wordt de komende 14 dagen 31° tot 28°C met één dag kans op lichte regenbuien.

Beste reistijd Hurghada, Egypte

Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website. U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Klimaat Hurghada oktober Gemiddeld is het maximaal 30°C in oktober in Hurghada en minimaal rond de 24°C. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je vakantie letterlijk in het water valt, want er valt het hele jaar vrijwel geen neerslag. Er is redelijk veel wind.

Ook voor wie niet van watersport houdt, want er valt het hele jaar vrijwel geen neerslag. Hurghada heeft. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Hurghada! Het is door de uitstekende temperaturen zowel een zomer- als winterbestemming. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je vakantie letterlijk in het water valt, is Hurghada een goede zonbestemming, temperatuur egypte hurghada vandaag.

Wijzig je voorkeurslocatie

Er valt in december op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Hurghada. De omringende woestijn bereikt net de stad, dus de temperaturen in de winter zijn niet zo drukkend als in andere delen van het land. Als je naar Hurghada gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Klimaat Hurghada februari Gemiddeld is het maximaal 22C in februari in Hurghada en minimaal rond de 17C. Gemiddeld is het maximaal 24C in maart in Hurghada en minimaal temperatuur egypte hurghada vandaag de 18C.

Beschrijf je ervaring met het weer:? Zomer klimaat Hurghada jun-aug In de zomer is het in Hurghada gemiddeld 33C. Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren.

Weersverwachting komende 14 dagen Hurghada, Egypte

De watertemperatuur ligt rond de 26°C. Eerste kwartier zo 22 nov De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Hurghada is ongeveer 5 u.

  • CDV was hier in januari.
  • Het weer nu in Hurghada.
  • Ervaringen weer Hurghada linda desmeijter gmail.
  • Wordt het lekker weer of niet?

Juist in het hoogseizoen of liever erbuiten. Juli en augustus kennen zelfs hoogtepunten van 37 graden. Geertjan bruinsma wikipedia dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 8,8 km afstand. Ook voor wie niet van watersport houdt, is Hurghada een goede zonbestemming.

Zomer klimaat Hurghada jun-aug In de zomer is het in Hurghada gemiddeld 33C! Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een temperatuur egypte hurghada vandaag cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. NNW 2 2. Het is 88 dagen droog in de lente.

Het weer nu in Hurghada

Linda was hier in januari. Nog behoorlijk hoog voor de tijd van het jaar, zeker als je het vergelijkt met delen van Europa. Hurghada, veelal bekend door de prachtige onderwaterwereld en vele watersportmogelijkheden, was voorheen een klein vissersdorpje en is langzamerhand uitgegroeid tot de ultieme vakantiebestemming.

Het is een ideale winterzonbestemming. De watertemperatuur ligt rond de 23C. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0