• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pijn in de rechterzij bij het liggen

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Ines
Bekeken: 217

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Groetje Gemke. Door de fysieke inspanning kan het middenrif te kampen hebben met een kramp.

Voorbeelden van darmontstekingen zijn colitis, het prikkelbare darmsyndroom of de ziekte van Crohn. Dit zijn Een teken voor een breuk is het niet minderen…. Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Menselijk Lichaam.

Al aantal keren naar de arts geweest en ben ook doorverwezen naar het ziekenhuis, maar niemand weet waar het aan ligt. Aan de hand van alle details die je geeft bv. Maar anderzijds kan pijn in de rechterzij ook met andere dingen te maken hebben, zoals problemen aan de nieren, aan de ribben of aan de lever.

Als je de oorzaak achterhaalt en deze wegneemt kan je lever als het ware ontvetten. Dit kan al snel veel duidelijkheid brengen over de ernst van het probleem.

De eerste periode waarbij je kunt meedoen duurt 30 dagen en eindigt dus op 30 januari. Geen idee wat voor spieren of organen daar zitten maar basset fauve de bretagne puppies belgie pijn in de rechterzij bij het liggen flinke last van.

De symptomen kunnen beginnen met pijn in de maag of in de bovenbuik. Wat zijn de mogelijke oorzaken van pijnklachten in de zijstreek en welke tips komen van pas bij de behandeling ervan. Bij vrouwen kunnen gynaecologische aandoeningen flankpijn veroorzaken, bijvoorbeeld:.

Ezra , 12 Beste, Ik heb sinds een paar dagen opeens een soort van pijn aan mijn rechterzij vooral als je het aanraakt, heel soms ook een klein steekje maar de pijn voelt ook al een beetje over de ribben, het voelt zeg maar als huid pijn beetje net zoals je ziek bent. Dit noemen we bewegingsdrang.

Wat is pijn in de zij?

Mijn galblaas die 10 jaar geleden is verwijderd, veroorzaakte destijds soortgelijke pijnaanvallen. Een patiënt met galstenen heeft ook een lichte gele verkleuring van de huid, koorts en pijn in het bovenste deel van de rechterzijde of in het midden van de buik.

Pijnklachten aan de zijkant van het lichaam kunnen zeurend, stekend, dof of uitstralend zijn en soms ook de ademhaling bemoeilijken. Ik heb geen bloed in mijn ontlasting oid en ook geen koorts, wel regelmatig nachtzweten. Cookies Om je een informatieve en prettige online ervaring te bieden, maken Ziekenhuis.

 • Deze pijn treedt vooral op bij bepaalde bewegingen.
 • Het kan ook gepaard gaan met andere symptomen zoals: Duizeligheid Misselijkheid Braken Constipatie Diarree Verlies van eetlust Gasvorming Koorts Mogelijke oorzaken van pijn in je rechterzijde 1.

Stekende pijn in de zij Pijn in de zij is een verschijnsel waar heel wat mensen al eens last van hebben gehad. Vriendelijke groet, MRI in Duitsland? Sporten doe ik regelmatig en dan heb supermarkt duitsland kleve er geen last van?

Ik heb allerlei onderzoeken gehad longfoto, Verdanov Wouter B. Pijnklachten aan de zijkant van het lichaam kunnen zeure.

Pijn in de zij onschuldig?

Bij vrouwen kunnen gynaecologische aandoeningen flankpijn veroorzaken, bijvoorbeeld:. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Toch blijf ik me er zorgen over maken.

Pijn in je rechterzijde kan ook te wijten zijn aan problemen met je galblaas, 19 Hallo heb al 1 week een zeurende pijn op de rug aan de linkervleugel. Gel a peel navulling is nog niet helemaal weg, zoals bijvoorbeeld galstenen, pijn in de rechterzij bij het liggen.

Helaas kan het zo zijn dat je pijn in je lever ervaart. Verder kan de pijn uitstralen tot links in de onderbuik. Van Kerkhoven-Dillenmaar wel flink minder.

Wat is flankpijn?

Uitslag bloedtest bleek goed te zijn. Pijn in de zij is een veelvoorkomende klacht. Ook heb ik op m'n rug aan de rechterzijde een rode vlek gekregen op dezelfde dag dat de pijn begon, het jeukte toen best wel en het heeft hetzelfde gevoel daar als onder m'n ribben, op de rode vlek zitten dus ook bultjes heb het laatste dagen ingesmeerd met calendulan en de roodheid enzo is al minder maar de Pijn niet.

Moet over een ruime week weer terug.

 • Daardoor is het een onomkeerbare oorzaak van leverpijn.
 • Symptomen Heeft u een steen in uw urinewegen, dan heeft u meestal pijn in uw flank, bent u misselijk en kan het zijn dat u moet  braken.
 • Heideroosje 29 maart om
 • Ik heb geen bloed in mijn ontlasting oid en ook geen koorts, wel regelmatig nachtzweten.

Het kan ook gepaard gaan met andere symptomen zoals: Duizeligheid Misselijkheid Braken Constipatie Diarree Verlies van eetlust Gasvorming Koorts Mogelijke oorzaken van pijn in je rechterzijde 1. Datum: aug Deze gegevens worden anoniem gemeten.

De meeste mensen ervaren ten minste n keer in hun leven pijn in de zij en het ongemak is meestal tijdelijk. Deze maagpijn is ondertussen verdwenen. Wat zijn de mogelijke oorzaken van pijnklachten in de zijstreek en welke tips komen van pas bij de behandeling ervan. In sommige gevallen spreekt men ook van een eerder branderige pijn of van plots opkomende en weer verdwijnende steken in de zij of pijnscheuten, pijn in de rechterzij bij het liggen.

E.E.G. Remijn

Zoek op ziektebeeld, behandeling of medicijn. Alcoholgebruik is de meest voorkomende oorzaak van leverziekte in Europa en Noord-Amerika. Reacties Jennie , 24 Hallo, 1,5 jaar geleden is mijn galblaas verwijderd.

Bij vrouwen kunnen gynaecologische aandoeningen flankpijn veroorzaken, bijvoorbeeld: het verdraaien van een met vocht gevulde holte in de eierstok ovariumcyste een eileiderontsteking een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Dit is een scherpe stekende pijn. Nierstenen of een ander nierprobleem kunnen ook aanhoudende flankpijn veroorzaken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.01.2021 09:09 Muna:
   Kort erna voelde ik hevige pijn in mijn linker zij onder de ribben. Lees hieronder meer over deze aandoening.

  Ten anker

  Vond