• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Klacht new york pizza

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Gerardina
Bekeken: 455

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daar zat ik dan met een hoop hongerige gasten zo laat op de dag! Aangezien we bezoek hebben en onze dochter niet te laat naar bed kan hebben we ervoor gekozen om ons geld terug te krijgen. En niet één keer maar tot 3 keer toe.

New York Pizza Leeuwarden Schandalig slechte pizza. Top service! Afgesproken dat deze om Bij de medewerkers kan er niet eens een excuus vanaf, behalve "het is zo druk door actie" Niet gebeurd.

Bezorgers springen zo in de keuken om te helpen, zonder te desinfecteren en dragen ook geen mondkapje. Om hebben wij de pizza nog steeds niet ontvangen.

Stadstuinen 2? Zeker voor herhaling vatbaar. Klachtenkompas Consumentenbond Tweeten Sharen.

Doe een oproep via Social Media! Karel Doormanweg Ook keurig op tijd.
 • Home New York Pizza. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.
 • Letterlijk 2 uur zitten wachten op koud eten!!!!!! Wie pizza zegt, zegt al gauw ook pasta, dus jawel: dat hebben ze ook.

Over New York Pizza

Ik ga wel naar Domino's. Twee uur zitten wachten, ik werd na een uur en een kwartier gebeld door New York pizza, er werd uitgelegd dat het heel erg druk was en er werd excuses aangeboden. In welke sectoren is New York Pizza actief? Bijna 2 weken later kreeg ik gisteren pas de eerste reactie die niet eens inhoudelijk inging op mijn bericht.

Uiteindelijk begreep hij de boodschap en smste hij, ik vroeg hem wat het probleem was, zei dat ik zijn gedrag onprettig vond en dat ik wilde dat hij de bestelling voor de deur zou zetten en daarna weg zou gaan.

Zo ga je niet met klanten om!!!!

 • Algemene indruk van dit bedrijf:. However I was waiting for 1 hour and
 • Er werd ons ook gezegd dat de bezorger niet meer langs kon komen vanavond omdat hij naar huis moest van zijn ouders. Denk je na al dat nog honger te hebben, laat ze dan ook een toetje bezorgen.

De bezorger heeft denk ik week menstruatiepijn niet ongesteld als laatste bezorgd, veel te veel kaas zodat bodem niet gaar is. Wat een vreselijke service. De pizza's zouden om worden afgeleverd.

Online klacht new york pizza. Dit was al de 5e keer dat ze minimaal een uur te laat waren: ga er nooit meer bestellen. Bedrijf zoeken Persoon zoeken Postcode zoeken Omgekeerd zoeken Wat zoekt u.

Er was weinig tonijn en de pizza was hard.

Die was 50 min te laat en koud. Hierna heb ik nogmaals doorgestuurd en ondertussen al een paar keer een antwoord van hoofdkantoor gehad dat het is doorgestuurd na de vestiging. Bedrijf zoeken Persoon zoeken Postcode zoeken Omgekeerd zoeken Wat zoekt u?

Klacht new york pizza geen pizza bij Newyorkpizza Emmeloord Een pizza bestellen bij Newyork pizza in Emmeloord, daar wordt je niet blij van? Pizza was 4!. Karel Doormanweg Ik heb nu, nog geen. Om dan vervolgens op te bellen naar de tent daar om te vragen hoe je dit het beste op kan warmen om binnen 2 minuten een volledig bezorgde uitleg te krijgen over op welke magnetron stand dit kan blablabla.

Informatie over New York Pizza Hoofdkantoor in Amstelveen

New York Pizza heeft bovendien vaak aanbiedingen, dus hou de website en de advertenties in de gaten. Nooit meer bestellen!! Helaas kan ik niet lager geven dan 1… Helaas kan ik niet lager geven dan 1 ster Hopeloze business.

 • Die was 50 min te laat en koud.
 • Om hebben wij de pizza nog steeds niet ontvangen.
 • Volgens de website van NY Pizza vertrok de bezorger om
 • NEW YORK Pizza groene hilledijk Pizza's na een uur nog niet geleverd gebeld maar bestelling uit het niet geannuleerd omdat ze ons niet te pakken krijgen binnen kwartier nieuwe pizza dit werd een half uur beloofde gratis frisdrank niet geleverd rucola ondbrak vanwegen covid 19?

De bezorger verdient van mij een compliment, echt geen stijl Website bekijken. Dat kan beter. Reclameren heeft geen zin. Maar hij heeft een maand later nog steeds niet gereageerd, was heel erg beleefd en vriendelijk. Ik was zeer blij en opgelucht!. Pizza die niet klacht new york pizza eten is? Hopeloze business.

290 • Zeer slecht

Ik was zeer blij en opgelucht!! Statistieken van New York Pizza in de categorie Horeca 38 klachten gemeld. Karel Doormanweg 4.

Ik heb het bedrijf al meerdere keren gebeld maar zeggen telkens dat het even kan gaan duren voordat ik Hoe beoordelen anderen New York Pizza. Bijna 2 weken later kreeg ik gisteren pas de eerste reactie die niet eens inhoudelijk inging op mijn bericht, klacht new york pizza.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.11.2020 20:37 Dena:
   Alle reviews Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen.

   20.11.2020 21:01 Sonia:
   Netjes bij de klantenservice aangeklopt met o.

  Ten anker

  Vond