• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Instagram account verwijderen android

Gegevens
Gemaakt door: 06.09.2020
Auteur: Abdelkhalek
Bekeken: 632

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Türkçe: Instagram Hesabı Nasıl Silinir. Helemaal niets, want volgens de laatste F8-bijeenkomst komt er een nieuwe Instagram update aan.

Je ontvangt via mail instructies voor het instellen van je wachtwoord. Of de update echt uitkomt, is nog niet bekend. Wil je je account definitief verwijderen?

Opmerking: het kan tot 48 uur duren voordat je een e-mail van ons ontvangt met een downloadlink. Take a deep breath en denk nog eens na. Je kan je account pauzeren door het te deactiveren. Voer anders uw gegevens in en klik op Aanmelden.

Er staat veel informatie op deze pagina, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien. Scrol omlaag en tik rechtsonder op Mijn account tijdelijk uitschakelen. Meer ideen Registreren Registreren Instagram account verwijderen android hieronder je gegevens in, maar raak niet gestrest. Er zal dan een pop-up venster verschijnen dat je om een bevestiging zal vragen. Vind je wachtwoord terug.

Het maakt niet uit welk platform je gebruikt, Facebook, Instagram, Youtube of ergens anders op Het Internet. Bekijk hier het Instagram tijdelijk pauzeren.

Je account verwijderen

Voer je gebruikersnaam in of je e-mailadres en je wachtwoord en tik op Aanmelden. Check hier hoe je je Instagram kunt verwijderen of hoe je gewoon even een social break neemt. Tips en waarschuwingen. Zet je online social life even on hold en keer weer terug als het jou uitkomt.

Español: cerrar una cuenta de Instagram.

 • Als je al aangemeld bent kom je zo rechtstreeks op de thuispagina van Instagram terecht. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.
 • Wanneer je nog niet bent ingelogd, krijg je de vraag om je eerst in te loggen.

Wachtwoord vergeten. Dit is de tweede optie op de pagina. Je ontvangt snel een e-mail met als onderwerp Je Instagram-gegevens en een link naar je gegevens.

Het is niet mogelijk om vanuit de Instagram-app je account te deactiveren, instagram account verwijderen android. Business Reviews. Tik op Beveiliging en dan op Gegevens bekijken.

{dialog-heading}

Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Dan moet je eerst het account herstellen. Raadpleeg de tips voor aanmelden als je je wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten. Hierdoor blijft uw account voorlopig uitgeschakeld.

Lees ook onze stappenplan Instagram account verwijderen android verwijderen? Als je een Android apparaat hebt kan je in de meeste gevallen ook de Instagram app ingedrukt houden tot de optie om te verwijderen tevoorschijn komt. Als je alleen een tijdje pauze wilt nemen, kun je je account tijdelijk uitschakelen. Je account verwijderen is permanent en kan dus niet meer ongedaan gemaakt worden!

Het lek is inmiddels gedicht, instagram account verwijderen android, zal de app je niet veel meer gaan doen.

Instagram-account verwijderen

Tik op Alles bekijken om een bepaald type gegevens te controleren. Je kunt je account niet tijdelijk uitschakelen vanuit de Instagram-app. Waarom betalen?

Voor deze demo heb ik eigenlijk een nieuw Instagram-account op mijn telefoon ingesteld. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Instagram account verwijderen android je doorgaat met het gebruiken van de website, instagram account verwijderen android, zodat de ontwikkelaars met jouw feedback de dienst kunnen verbeteren. Typ nogmaals je wachtwoord in in het tekstveld om te bevestigen dat je inderdaad je account definitief wilt verwijderen.

Je gegevens hebben we opgeslagen! App October 16, Om te zorgen dat we Computertotaal. Er zal gevraagd worden waarom je je account wilt verwijderen, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Tip: Zat je misschien te vaak op Instagram?

Ook zul je niet opnieuw dezelfde gebruikersnaam kunnen gebruiken. Lukt het nog steeds niet? Je moet je bij je account kunnen aanmelden om het te kunnen verwijderen. Klik daarop om naar een inlogpagina te worden gebracht.

Instagram verwijderen in vier eenvoudige stappen OK, dus je weet het zeker. Lees dan onze complete privacy statement hier. Opmerking: het kan tot 48 uur duren voordat je een e-mail van ons ontvangt met een downloadlink.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.09.2020 23:03 Hilbrand:
   Terwijl we deze gegevens verwijderen, zijn deze niet toegankelijk voor andere Instagram-gebruikers. Vul je wachtwoord in en kies voor Mijn account definitief verwijderen En… voilà!

  Ten anker

  Vond