• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping campagna in cannobio

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Hasna
Bekeken: 818

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het telefoonnummer vindt u hieronder. Erg leuk plaatsje.

Bloem- en boomrijk Het terrein is keurig verzorgd, overzichtelijk ingedeeld en mooi begroeid met een variatie aan bloemen. Honden toegestaan tijdens hoogseizoen.

Stel deze gemakkelijk via het onderstaande formulier en u krijgt van Andiamo antwoord binnen 1 werkdag. Golfen 20 km. Door onze website te blijven gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Restaurant prima met vriendelijke prijzen.

Claim uw vermelding. Reviews Vragen Tips. Camping Residence Campagna. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Supermarkten en een enorme straatmarkt op zondag.

  • Met de fiets 3 min. Honden toegestaan in huurverblijven?
  • Ik accepteer de boekings- en algemene voorwaarden en heb de ingevulde gegevens gecontroleerd.

ACSI Club ID

Gereisd met partner in september Nuttige review 0. Honden toegestaan in huurverblijven? Nee De electra aansluiting bij de kampeerplaats heeft minder dan 8 ampere.

Broodverkoop op de camping? Bekijk meer informatie.

  • Permanente bewoning.
  • Dit is ons 4e jaar verblijf hier.

Zijn de wegen erg smal of is dit goed te doen met auto en caravan? Vooral Duitsers en Nederlanders weten de camping te vinden. Nee Er is geen sportterrein aanwezig. Op Camping Residence Campagna overnacht je direct aan het prachtige Lago Maggiore, niet ver van de zakelijke rekening opzeggen rabobank met Zwitserland.

Het centrum van Cannobio is op loopafstand en is meer dan de moeite waard, camping campagna in cannobio. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

In het nabijgelegen dorp Cannobio is iedere avond muziek of theater. Opgedeelde toeristenvelden Bekijk de locatie hieronder in de kaart. Architectonische bezienswaardigheden.

Wij hebben hier 10 winterharde kleine bloeiende planten gestaan, waar we in Camping campagna in cannobio enorm veel last van hebben gehad, aan het water.

Bekijk meer informatie. Reageer 1 reactie. Weinig last van muggen. Kiezelstrand bij camping. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio.

Campings bij Cannobio aan het Lago Maggiore:

Ik accepteer de boekings- en algemene voorwaarden en heb de ingevulde gegevens gecontroleerd. Uitchecken — - — - —. Ze zijn direct gelegen aan het meer en omringt door prachtige bergen. Gemiddelde beoordeling: 7,7.

Op vrijdagavond is er wekelijks een kunstnijverheidsmarkt. Naast het sanitair, maar dat is volgens mij overal in italie, zodat we niet om Inwisselpunt voor gasflessen.

Otmar W. Als je met camping campagna in cannobio camper of caravan komt zijn de plaatsen wel klein. Jaarlijks genspecteerd. Deze camping heeft zowel plus- als minpunten. Minigolf 0.

Reviews van kampeerders

Camping Residence Campagna 4. Restaurant op camping. De camping was goed, zoals men al zei.

Wij Gaan in September met auto en grote Caravan richting Cannobio naar Camping recidence Campagna Graag hoor ik van iemand of het goed te rijden is langs het meer naar de camping toe, camping campagna in cannobio.

Op loopafstand, in Cannobio. De oude baas hielp ons met carry slee paniek op de plek zetten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0